Ett fång tulipaner

Hela familjen, nästan i alla fall, var och grattade vår ljuvliga granne som i dag fyllde år. Hon är en riktig Pärla! Ser alltid till vår boning när vi är bortresta och har i många år även vårdat vår kisse (under tiden hon fanns) när vi varit på resande fot.

Det blev kaffe med goda kakor och bullar, som alltid, och några timmars glad samvaro med mycket skratt. Med andra ord en mycket trevlig helt vanlig måndag.

Hon hade fått gåstavar av sin maken i present och nu blir det kanske en och annan tur gemensamt. Det ser jag framemot för vi brukade ta små promenader förr om åren men av någon anledning har det inte blivit av på väldigt länge.

I morgon har jag planer på att gå sista biten hem med stavar men det var kallt som attan nu i kväll så jag får avgöra hur det blir med den saken i morgon eftermiddag.

1 kommentar tillEtt fång tulipaner