Helsingborg t o r

Och en demolerad bil…..

Ja, det hände på vägen hem. Strax före Falkenberg kom ett halvt lastbilsdäck farande mot bilen från omkörningsfilen. Det dånade till och under en hundradels sekund var jag livrädd att den skulle hamna i framrutan.

Det gjorde det inte, men som jag uppfattade det då så hamnade eländet under bilen, vilket visade sig när jag kom hem var helt fel.

Hel den biten som sitter under lamporna är helt lös…..

Kan meddela att Woffe inte är glad på mig just nu.

Nya bilen!

I det läget är det knappast någon idé att berätta hur rädd jag var när det hände.

Hade den hamnat i rutan – ja då vågar jag inte ens tänka tanken på vad som hänt.

Nåväl, förutom dessa missöde har dagen varit givande. Tyvärr var jag ensam hem i bilen men ner hade sällskap av en arbetskamrat så resan gick bra och det var kul med lite sällskap.

Men eftersom jag skulle vara med på ett styrgruppsmöte efter själva dagens aktiviteter 16.00 så åkte givetvis alla andra hem och mitt ressällskap fick plats i annan bil.

Mötet var färdigt redan vid 17-tiden så det vara ganska OK ändå. Var åter i Göteborg strax efter 19.

Woffe var kvar på jobbet så jag tog upp honopm innan avfärd hem till Gråbo.

Jag har fått något helvetiskt elände i armhålan på vänster arm. En stor förbaskade svullen bula som gör helvetiskt ont, förmodligen lymfan. Har ingen som helst aning om vad det kan vara eller varför den helt plötsligt ska förpesta min tillvaro? Detta innebär att jag inte vet hur det går med simning eller träning i morgon. Ska det aldrig ta slut????

Nu ska jag sova på saken och hoppas på ett under under nattens helmörka timmar 🙂

3 kommentarer tillHelsingborg t o r