Det Müllerska biblioteket…

…har i dag utökats med en bok som bär titeln Träning för henne till det hutlösa priset av näst intill 300 riksdaler!

MEN den är helt suverän boken så jag kunde bara inte låta bli.

I dag har vi inte motionerat på något vis om man inte kan tillgodoräkna sig dom 10 meter av promenad som det blir mellan vår ytterdörr och bil – nä, det blir nog inte ens kålen på kåldolmen.

Men jag har varit på staden och inhandlat ovanstående bok och Woffe har skrivit ut lite bilder från svunnen tid. Jag tror att han är på år 2001 nu 🙂

Efter detta äventyr i den stora staden Göteborg bar det av hem till vår lilla trygga by igen som i dag likt många andra ställen varit insvept i en dyster grå färg som om vore det ett statligt företags element.

Nu är middagen avverkad, rotfruktspanna från ugnen serverad med Baconkorv och några vegetariska bitar. Dagen till ära slängde jag på lite grädde på rotfrukterna men den bara försvann upp i intet med undantag för den svarta kanten som brände fast på långpannan till Woffes, som alltid får ”ta köket” efter middagen, fasa. Han undrade om det inte var lika bra att slänga långpannan och köpa en ny?

Men se det gick inte den grymma hustrun med på så nu står den rackarn i blöt! Tydligen hade jag skräpat ner på golvet i köket när jag skar alla rotfrukter och potatisar och lök till pannan för jag hörde hur han plötsligt jagade runt den helt oskyldiga snabeljohan där ute.

Och nu, ja nu är det snart måndag IGEN!

Veckan har i för sig varit en bra vecka med en del saker att se fram emot.

Jag har betalat 40 papp för vår kommande julresa – sådetså! Teneriffa here we come!

Stockholmresan är bestämd och hotell beställt för att krama om den stora terroristen (även kallat stora Monsterbarnet) inför resan till the middle of nowhere (det känns så).

Bokat in pilsnerkväll med goda vänner.

Vad mer kan man begära av en vecka i november 🙂

2 kommentarer tillDet Müllerska biblioteket…

  • Bim

    *Ler* Och jag kan tillägga att det är BARA fem arbetsveckor kvar till jul! *Kram*

  • Och jag kan tillägga att vi,

    Woffe och jag, avreser från Landvetter den 21/12 och Anna och Oskar från Arlanda samma dag – åhh vad det skka bli skönt! *Kram*