Ännu en 31-gradare!

Strålande sol och tropisk värme börjar nästan bli vardagsmat och det känns lite konstigt och ovanligt.

Det är i alla fall för varmt för att bege sig ut och vandra så vi beslöt oss för att ta en cykeltur runt Faaker See. Det blev lite över milen och var en fin tur. Stannade på vägen för inköp av vätska då det vatten vi tagit med hemifrån inte räckte länge i denna värme.

När vi kom hem var det skönt med ett bad i sjön. Det var förresten inte bara skönt det var himmelskt!

Annars har vi faktiskt inte gjort många knop i dag. Efter middagen som bestod av fisk, potatis, dillsås och sallad som Woffe knåpat ihop (salladen alltså) var jag ännu en gång denna dag uppe i hundra graders kroppstemp, kändes det som om i alla fall, så det blev ytterligare ett dopp och en simtur som svalkade så skööönt.

Kvällen, ja den har jag faktiskt tillbringat på uteplatsen läsandes en bok – det är faktiskt sant. Har så smått börjat uppskatta det här med att göra ingenting även om det ligger långt inne och förmodligen inte varar särskilt länge.

Vi har också så smått börja prata om att ta oss vidare upp igenom Tyskland för att så småningom hamna där hemma vid där vi bor. Men inget är ännu klart bara nyss påbörjade tankar kring denna resa som ju måste komma förr eller senare.

Vi ska givetvis avverka ett antal släktbesök innan, både i Hamburg och sedermera Maasholm där jag har mina svärföräldrar.

Dock vill jag nå hemmets härd så att vi har några dagar därhemma vid innan jobbet och den krassa verkligheten tar vid igen. Jag kan, utan större fantasi, föreställa mig hur trädgården ser ut när vi kommer hem efter denna frånvaro utan minsta omsorg och kärlek!

2 kommentarer tillÄnnu en 31-gradare!