Sista dagen innan semestern

Visst är det märkligt att jag hade fullt upp och tusen saker som måste bli klara innan semestern just i dag och just sista timmen innan hemgång!

Fast jag faktiskt har haft hela veckan på mig. Det innebar att det blev rent hektiskt precis innan dagen var slut.

Nåja, nu är den efterlängtade ”sistadageninnansemester” över och framför oss ligger fyra härliga veckor där man kan ägna huvudet åt annat än arbete.

Vi firade dagen till ära med att gå ut på lokal igen med goda vänner! Det var andra vänner detta det nu andra krogbesöket denna vecka.

Först hamnade vi på Källarkrogen och sänkte en pripps (det började nämligen regna) och när vi sedan tyckte att regnet avtagit skulle vi fortsatt upp på Avenyn men när vi väl kom ut från Källarkrogen så hade det inte alls sluta regna. Vi gick faktist endast runt hörnet på kvarteret och fick syn på en grekisk restaurang som visserligen var fullsatt för tillfället men vi väntade i baren på att ett bord skulle bli ledigt.

Det blev ett bord för fyra ledigt ganska snart och vi satte oss ner för en härlig måltid. Maten var mycket god! Vi åt och tjötade några timmar och hade en mycket trevlig kväll.

Sedan promenerade vi till bilen som stod i andra ändan av stan vilket var en bra avslutning på kvällen. Det var skönt med en liten promenad efter allt vi proppat i oss av den goda maten.

Comments are closed.