Full rulle igen

Måndag och ensam på jobbet då kollegan tagit en välbehövlig semester.

Om jag skulle påstå att det varit lugnt i dag skulle jag ljuga och det har ju mamma lärt mig att man inte får göra.

Nåja, dagen började med simning som varje vardag gör. Det var lugnt i simhallen i dag, många har nog gått på semester. Det var inte helt fel för sista tiden har det varit rörigt värre eftersom man reparerar och det innebär att både barn- och 25 metersbassängen är stängda. Så alla måste alltså trängas i 50-metaren varav minst 7 banor varit vikta åt simklubbarna och endast två med vardera tre banor på bredd varit förunnade motionssimmarna.

Jag har surat flera dagar (på grund av trängseln och röran) och bara suttit inne i fågelholken (bastun, provisorisk under reparationstiden) men inte tusan har det hjälpt i dag hade till och med den grymme badmästaren mage att be oss köpa med ett helrör Apfelkorn när vi åker genom Tyskland på väg till eller från Österrike. Bhaa det tål att tänka på.

När jag sedan hamnar på jobbet och tusen människor (minst) vill veta varför jag inte var tillgänglig i lördags då viktiga komponenter för vårt webbannonseringssystem hade stannat fick samtliga det mycket kloka svaret att jag är ledig på lördagar och söndagar (punkt slut)!

Jag konstaterade redan i lördags att min virtuella PC på Macen hade slutat att fungera så det hade inte hjälpt mycket om jag hade svarat på telefonen men det var ingen idé att försöka förklara eftersom ingen av dem som ställde frågan fattar innebörden i det ändå. Alla programvaror rullar nämligen i en NT-server.

Nu fick jag veta att det minsann var flera annonser som inte kom med i tidningen på grund av detta problem. So what!

I kväll har jag i alla fall ägnat mig åt att få den förbaskade VPC:n att fungera igen men det tänker jag inte heller berätta 😉

Nu är det vara 1 vecka och 6 dagar kvar till semestern är i antågande.

Jag eller rättare sagt vi bägge, håller på då och då, regelbundet och oregelbundet att plocka ihop små mysiga högar som ska med på resan. Och det börjar kittla en aning i magen men det hör väl till kan jag tro.

3 kommentarer tillFull rulle igen