För invärtes bruk

Dagen, som för min del startade vid 08.30 då jag tyckte jag sovit tillräckligt länge, badade i sol. Åhh, äntligen efter allt detta skvalande.

Det blev frukost på ljugarbänken på framsidan som är mycket strategiskt placerad så att man kan njuta av hela härligheten på växtfronten. Tyrvärr fick jag avnjuta den ensam för maken jobbade…nåja, någon måste ju försörja familjen 😉

Ägnade förstås dagen åt trädgården, klippte Hängsälgarna en aning, klippte gräsmattan och gick omkring och småmös i största allmänhet. Ansade bort en och annan vissen blomma…det är en ljuvlig tid.

Det kom en rejäl skur frampå eftermiddagen och då satte jag mig på altanen och tittade i kartboken över vår analkande resa till Österrike. Det är 92 mil till Innsbruck från Hamburg och har man väl kommit dit så är det bara en sväng runt hörnet så står man med fötterna i Italien mmmm får se vad det blir efter Innsbruck.

Kvällen har jag tillbringat vid spisen med förberedelser inför nästa fredag då vi har för avsikt att umgås lite med våra närmsta grannar. Och när jag nu ändå var en ”Spicegirl” så fixade jag morgondagens middag så kan man slappa lite i morgon i stället.

Ja, det var bara för invärtes bruk i dag. Trädgården som är en lisa för själen och maten som jag gjort hamnar lite längre ner så småningom…för själen sitter väl ändå ovanför magen?

För övrigt är det bara två arbetsveckor kvar till semestern och det är inte utan att man börjar längta.

Comments are closed.