Att packa inför en stundande resa

Är nästan lika roligt som att resa…nåja, det killar i alla fall lite i magen.

Massor av kläder, helt säkert för mycket som vanligt, har nu hamnat i husvagnen. Alla tänkbara mediciner, något att läsa samt våra fantastiska varndrarhattar som vi köpte i Österrike förra året är nu på plats.

Bara en vecka kvar till avfärd och det ska villigt erkännas att jag ser fram emot detta med både ångest och en längtan som är enbart positiv.

Vi tänker, för omväxlings skull, åka över Helsingborg/Helsingör samt Rödby/Puttgarden. Det ska bli kul att få lite variation eftersom vi alltid annars tar Göteborg/Fredrikshamn och sedan kör genom hela Danmark. Däremot tar vi den vägen hem så att vi kan gästa svärföräldrarna.

Om det ändå hade varit nästa söndag i dag för denna söndag 😉

Maken har ringt tidig förmiddag i dag och berättat att han nu är på väg till hemmets härd.

2 kommentarer tillAtt packa inför en stundande resa