Så här första dagen…

Khao Lak 20130101, nyårsdagen

PÅ ÅRET BLEV det himla lugnt och slappt, inte för att det var av naturen tvunget pga av bakfylla eller så… Nej, jag var glad att jag orkade hålla mig på fötter när det nya året anlände 😉

Visst blev det någon kort promenad på stranden och sedan en kvällsrunda men annars var det mest solstol och njutning som gällde. Det gick höga vågor och fläktade gott på stranden så där höll vi oss mest hela dagen. Visst fanns tankarna på att jag borde besöka gymmet men jag gjorde vad jag kunde för att förtränga det ”behovet” 😉

Det var himla kul att bada. Blev nästan som ett barn i vågorna 😉

Annars händer det inte så mycket mer än att man vänder blad i boken – men det är väl det som är semester 😉
Det är ett mycket fint hotell vi bor på, en enorm service och fräscht och fint som det ju är när det är alldeles nybyggt. Det är en helt ny erfarenhet att det inte finns några barn här, man måste var minst 18 för att vara kvalificerad, vilket vi ju är med råge 😉 Det innebär att här är väldigt tyst och man saknar faktiskt barnens rungande skratt både vid stranden och poolen men… Jag visste inte det när jag bokade! Så när längtan blir för stor så tar jag en liten promenad bort till de andra stränderna där även barn får bo 😉

Det innebär också att det är många ”gamlingar” – nåja, vi är kanske äldst om man nu ska gå in på detaljerna – på gott och ont. Jag får alltid en känsla när man befinner sig på platser med bara ”äldre” att snart kommer någon att dö…men vi har klarat oss hittills…

Men, jag uppskattar verkligen lugnet av att inga försäljare rantar omkring på stranden och att man trots allt få en bykänsla när man ger sig utanför hotellområdet på kvällen. Min önskan är att vi skulle kunna åka hit med hela Müller-Esse-klanen någon gång! Det hade varit något att ha i bagaget 😉 Hit eller till någon annan plats – det är egentligen inte så viktigt dårå 😉 Bara att det är så fint här och jag ser att det är mycket stora familjer, undantaget vårt hotell då, som ser ut att ha så mysigt tillsammans – gammal som ung…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>