Längtar…och fruktar framtiden…

DET BLEV INGET GYM i dag, jag avbokade rubbet i omgångar! Onsdagar är ju annars mina ”maratondagar” på gymmet. Redan i går avbokade jag Indoorwalkingen eftersom jag kände mig lite stressad av avresan i morgon.

Under dagen i dag kände jag mig riktigt off så på eftermiddagen rök även styrkan och Spinning Puls-passet. Jag är trött som en gnu och känner att jag skulle kunna sova dygnet runt om så gick.

Redan i måndags hade jag en riktig falldown. Redan på styrkepasset kände jag mig helt ur form och fattade inte hur jag skulle klara Karins entimmes Indoorwalking efter det – men det gick…Dock på sparlåga – det kunde jag gott konstatera, efteråt, på pulsklockan!
Jag trodde ett ögonblick att jag skulle bli sjuk då jag nös och hade en sprängande huvudvärk på måndagskvällen. Men, efter en god natt sömn, så kände tisdagsmorgonen helt OK och jag gav mig av till jobbet som sig bör.

I morse när jag packade gymväskan var jag helt övertygad om att jag skulle genomföra min planerade träning med undantag av IDW:n som jag avbokade redan i går kväll – dock på grund av andra orsaker än att jag inte skulle orka.
…Men, jag är trött och känner mig helt utmattad av någon underlig anledning så under eftermiddagen rök resten av passen och gymväskan fick följa med hem helt oanvänd!

Det lär inte bli många knop här i kväll. Jag har startat en maskin tvätt och packat resväskan inför morgondagens tågresa till Malmö… Jag längtar verkligen efter den lille Prinsen och bara jag får honom i min famn ska nog kraften återvända 😉

Moffegubben kommer efter på lördagmorgon med bil men någon måste ju försörja familjen så han får jobba veckan ut innan 😉
Jag sticker till lunch i morgon så jag får en dag extra.

Det råder en taskig stämning annars över oss nu då Woffegubben och hans kolleger blivit varslade. Åtta grafiker (av nitton) ska bort och varsel har gått ut i dag ;-( Så det är som en våt filt över hela organisationen – igen. 2008 var det sist för just grafikerna och då försvann många av våra goa duktiga kolleger.
När ska den här skiten vända? Jag gissar, visserligen hel vilt men, det här är väl bara början??

2 kommentarer tillLängtar…och fruktar framtiden…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>