Busade till det…

JAG TOG PENDELN till gymmet och blev inte stoppad pga miserabelt dålig aktivitet 😉

Det blev uppvärmning som sig bör, 20 minuter på crosstrainern. Därefter Styrka/kondition mha tre varv på Milon. Sedan tog jag mig i kragen och körde lite styrka – ben för att få ordning på min, titt som tätt låsande, vänsterhöft. Jag vet inte om det hjälper men försöka duger.

Därefter var det meningen att Woffegubben skulle hämta hem mig men jag hade lite krafter kvar så det fick bli powerwalk hem från gymmet i stället för bil.

Jag busade till det genom att dra in i skogen…

Det var ju mycket mysigare än att fortsätta på asfalten…

Och banne mig kom jag hem i dag oxå 😉

Och inte var det särskilt mycket längre men särskilt mycket trevligare 😉

4 kommentarer tillBusade till det…

 • Heléne

  Hej! Det var ett tag sedan jag tittade in..det är alltid lika roligt det är att läsa dina inlägg! 🙂
  Snart är sommaren här!
  Tänker du deltaga i Malmömilen???

 • Vad roligt att höra ifrån dig! Nej det blir inget lopp i Malmö. Vet inte om jag klarar Göteborgsvavet heller pga min västerhöft som krånglar ;-( Vi får se?

 • Heléne

  Usch då! Det var tråkigt att höra. Hoppas din höft snart blir bättre. Själv så går jag omkring med en smärtsam foglossning..2,5 år efter graviditeten! Cykla är den enda motionen jag kan klara av och sen går jag på sjukgymnastik och styrketränar. Jag lääängtar sååå efter långpromenaderna med hunden!

  Husvagnssäsongen är äntligen här igen. Underbart!
  Jag önskar dig och din familj en riktigt skön sommar!
  🙂

 • Heléne – Ojdå, då ska jag väl inte klaga! Det låter kämpigt för dig!
  Vi får hoppas på en skön sommar med mycket sol och värme. Den här helgen står vi i Varberg med vagnen och har haft fint väder och vi njuter förstås till fullo 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>