Bedrövligt…

JAG TESTADE ATT löpträna i går morse med ett hiskeligt resultat…

Problemen med vänsterhöften vill inte inte ge med sig. Jag lutar åt att det är höftböjjaren som strular. Det gör så ont att jag är tvungen att stanna och det känns som om benet viker sig… Det märkliga i kråksången är dock att det ger med sig efter en kilometer och sedan går det ganska skapligt efter det. Med höften…

Efter fem kilometer började höger knä värka – fråga mig inte varför för det har jag inte känt av innan. Och som grädde på moset gör det ont i ryggen – hela tiden…

Jag vet faktiskt inte i dagsläget om jag kommer att klara ett Göteborgsvarv? Jag kan förmodligen genomföra det på ren envishet men frågan är då om jag sedan kommer att vara helt kass i kroppen hela sommaren?
Det vill jag inte riskera!

Å andra sidan kan man ju bryta om det för jobbigt…men det är inte jag. Det skulle kännas värre än att inte starta alls.

Jag ska fundera några dagar men det känns tufft att ta ett beslut vilket det nu än blir.

9 kommentarer tillBedrövligt…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>