Sportrehab, Sportcentrum och jobbet då förstås…

JAG STARTADE DAGEN PÅ JOBBET extra tidigt i dag eftersom jag del hade ett besök på Sportrehab på morgonkvisten och styrka samt spinning inbokad på gymmet på eftermiddagen.

På Sportrehab fick jag träffa Lotta, som behandlade mig sist då det gällde höften, och hon gick noggrant igenom alla tänkbara punkter. Fick några övningar som ska göras två gånger per dag och återbesök om en vecka.

Måndag är ju alltid måndag om man säger så så det var en el att ta hand om vad gäller jobbet. Vi smet ju dessutom efter halva dagen i fredags eftersom vi drog till Den Kungliga Huvudstaden och det gör man inte ostraffat 😉

Jag hann dock klämma in beställning av tågbiljetter i början av december då lilla älskade barnbarnet ska besöks igen. Då ska det bli öppen förskola ena dagen och babysim den andra 😉 Så…lunchen gick förstås åt till att besöka barnklädesbutiker och jag ”hittade” en tomtedräkt som jag bara inte kunde motstå 😉 Ja, jag hittade lite till men man vet ju inte om han läser här så jag avslöjar inget mer 😉

Jag drog i väg med pendeln till Stenkullen för att besöka gymmet. Det blev den sedvanliga uppvärmningen i crosstrainern före styrketräningen och sedan hann jag klämma in rehabträningen innan det var dags för spinning med Roger.
Tyvärr fick nog Suuntosystemet hicka i dag för det tyckt att jag hade 115 % av maxpuls på uppvärmningen så jag gick enbart efter min egna pulsklocka i dag 😉
Som vanligt körde han skiten ur oss och det var en bra avslutning på dagen…

Nu är det sängen som gäller då jag ska börja ännu tidigare än i dag i morgon…Fick någon tag i den?
I morgon ska vi skapa en ny uppkoppling mot vår driftleverantör så ådet kan bli riktigt spännande 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>