Kung Bore…

HAR ANLÄNT med både snö…

…och en isande vind…

Både så att det räcker och blir över 😉

Men jag tänker inte klaga mer över det för det känns bättre och bättre för varje dag som går med mitt ”analkande diskbråck”! Hon, sjukgymnasten, är helt otroligt duktig och jag är så glad att jag fick chansen att träffa henne. Efter åtta veckors ständig smärta och utan sömn så är det här ett helt fantastiskt resultat. Och det mest fantastiska är att hon hela tiden vetat exakt vilket förlopp det ska ha! Från att ha haft en djävulsk värk i armen har det nu vandrat upp så det bara är en liten klump på axeln som gör ont.
Hela den här veckan har jag somnat i stort sett som ”normalt” och inte haft så ont så att det inte gått att somna av den anledningen 😉

Denna veckan har jag fått ett helt nytt träningsprogram som ska stärka musklerna i nacke och rygg för att jag ska orka hålla en bra ställning och inte ”tappa” fram huvudet i tid och otid. Det är jobbigt för att det fortfarande gör ont när jag tränar men … det är det värt och när det inte gör ont länge så behöver jag inte fortsätta 😉

Jag har inte vågat mig på ”vanlig träning” ännu trots att jag hade ett OK från sjukgymnasten att börja den här veckan. Jag anmälde mig till gymmet för styrka och avslutande spinning både måndag och tisdag men fegade ur i sista stund. Så det har bara blivit rehabträning den här veckan men jag hoppas att komma i gång under nästa vecka 😉

En nackdel av detta är att jag snart är mer eller mindre beroende av TV 😉 Det är nämligen det enda jag gjort, sett på TV, sedan minst tre veckor tillbaka och det är beroendeframkallande måste jag tillstå 😉
Så nu gäller det att snart ta farväl av Animal Planet, TV4 Fakta osv osv… Annars lär jag aldrig komma tillbaka till normalläge hur bra jag än blir 😉
Just nu mår jag oförskämt bra och det ska jag se till, genom rehabträningen, att det också ska fortsätta.
Bara tanken på nästa vecka får mig att må himla bra eftersom jag ska åka söderöver och träffa Leon med familj 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>