Från gnällfronten intet nytt…

ELLER JO, I FREDAGS mådde jag mycket bättre med smärtan i arm, nacke och rygg…eller skuldra rättare sagt – dessvärre blev det sämre på lördag och söndag. På fredagskvällen kom Malmöprinsen med sina ömma föräldrar till Gråbo för första gången – ja, Leons första gång då vill säga.

Att man kan växa så på några veckor är helt obegripligt 😉 Det togs många härliga foton för att föreviga detta tillfälle men sanningen är att jag undviker datorn för tillfället då smärtan i armen gör sig än mer påmind så fort jag sitter vid den ;-( Så, jag kommer förhoppningsvis tillbaka för just nu är det sämre igen.
Jag går hos sjukgymnasten varje dag och hon gör underverk med mig men som sagt än är inte den här plågsamma resan över.

Ingen träning förutom rehabträningen då och jag kan inte sitta i fåtöljen för det gör för ont… Jag borde sova men det går inte heller – i alla fall inte utan ”hjälp”. Men det blir nog bättre snart – jag är bara lite otålig!

2 kommentarer tillFrån gnällfronten intet nytt…

  • Tycker så synd om dig, du som verkligen gillar att träna och ”vara igång” – måste vara ett elände när det inte går! Hoppas att smärtorna snart lägger sig och att de aldrig någonsin återvänder!

  • Snurran> Tack, det önskar jag också! Skulle inte önska min värste fiende (om jag nu hade haft någon) detta!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>