Opppps

I MORSE STARTADE INTE VÅR BIL!!? Så det blev till att bära in badväskorna igen och knalla ner till bussen. Något morgonsim var inte att tänka på utan det blev raka vägen till jobbet 😉 Herreminje vad har hänt? Innerst inne så misstänker i att batteriet är slut men hur kunde det ta slut?

Den har aldrig missat en start förut kan tilläggas. Nåväl, när vi kom hem startade Woffegubben med en annat batteri till hjälp och så lär vi få göra till morgonen ingen om den vägrar igen. Nytt batteri är på G samt ett besök på på verkstaden i morgon bittida.

Ja, i bland är det tur att man inte vet sitt öde i förväg 😉 Vi trodde nog i vår enfald att vi ”köpte” oss fria från den här sortens problem med sprillans ny bil den dag det begav sig – tänk vad fel man kan ha. Samtidigt får man väl vara glad att det hände på hemmaplan! Tänk om man hade varit långt borta någonstans mitt ute i ingenstans och inte kunnat ta sig hem. Nu kunde vi trots allt bara ta oss några hundra meter bort och stiga på bussen. Och behöver man inte åka buss varje dag så får man väl se det som ett äventyr så utan förväga planeringar 😉

Kanske är det mitt fel…att jag inte tog bilen till gymmet i går utan gick. Då hade vi åtminstone (kanske) upptäckt problemet redan då. Men vem vet förresten?

2 kommentarer tillOpppps

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>