Att det ska vara så svårt

DET VAR MED NÖD OCH NÄPPE jag hann till spinningpasset 18.45 i kväll! Strul på jobbet gjorde att inte någon av oss kom i väg som det var tänkt. Woffegubben kom precis innanför dörren och fick stanna längre samt åka buss hem då jag ”snodde” bilen för att hinna till mitt inbokade träningspass som var spinning puls.

Jag ser fram emot när allt ska bli normalt igen – om det nu blir det? Ibland känns det tungt och ouppnåeligt men det ska vi väl ändå inte tro? Under alla omständigheter var det skönt att få ”spinna” av sig en gnutta nu i kväll. I bland, känner jag nu, har man inte förmågan att uppskatta när allt rullar på i en viss slentrian. Men jag hoppas och tror att vi ska nå dithän. Som det är nu vet jag inte från den ena dagen till den andra om jag kommer i väg från jobbet i tid och det går ut över träningen – tyvärr! Och inte bara den om jag ska vara ärlig för det finns ingen ork över till något annat. Det bevisar ju den gågna helgen med middagssömn och allt – det är inte Gela som kräver det. I alla fall inte under normala omständigheter…

I dag var det i alla fall varmt i huset när jag kom hem! Inte illa med tanke på att jag frös som en tok i går vid samma tidpunkt då huset var iskallt. Installationen är för all del inte riktigt klar för det saknas ett nytt element i tvättstugan och en termostat till installationen. Dessa bägge är beställda och kommer till leverantören nästa vecka så det ska väl, som allt annat här i livet, kunna bli ett avslut även av detta.

Nu är det bara sängen som gäller – jag är tött som en gnu och jag gissar att det gäller även för Woffegubben…

2 kommentarer tillAtt det ska vara så svårt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>