Life is Life

DET SOM KÄNDES RIKTIGT, RIKTIGT BRA i går visade sig inte vara hela sanningen – så klart! I bland blir jag så matt men det är väl bara att ta nya friska tag. Det är helt otrampad mark så det är inte konstigt att det blir som det blir när det nu inte blev som det skulle!

Jag känner mig som en sådan där docka (som fanns för länge sedan) med en blyklump i botten. Man reser sig alltid igen…

Men det finns tillfällen då jag undrar?

Enda fördelen, om man nu kan se några sådana, är att dagarna försvinner snabbare än en månadslön. Det inser man när hungern river och sliter tag vid hemgång och man upptäcker att det varken blivit frukost eller lunch 😉 Som väl är lär jag inte svälta ihjäl på den dieteten eller annan dag…

Men, efter jobbet blev det i alla fall gymmet för bägge Müllrarna. I dag ägnades tiden åt ett styrkepass på 70 minuter och efter det lite, med betoning på lite, motion på crosstrainern i 30 minuter.

Jag kände mig lite sliten så det blev inte längre än så i dag och i morgon är det faktiskt vilodag 😉

På lördag har jag ett BodyVive-pass inbokat så det blir nog lite styrka innan det. På söndag är det alpcykling igen – jag längtar redan. Det är så h ä r l i g a pass så man blir glad i både knopp och kropp bara av vetskapen att det ligger framför mig 😉 Jag kan inte nog betona att ”mitt” gym är det bästa i hela världen 😉

Kanske kan jag övertala herrn i huset till ett badmintonpass efter aplcyklingen – vi får se?! Annars, om vädret så tillåter, borde jag ta mig en tur med rullskidorna. Den som lever får se?

Men det är en arbetsdag kvar denna vecka så mycket kan ändras 😉

4 kommentarer tillLife is Life

  • Undra på om du känner dig sliten efter en sån arbetsdag! Hoppas du hade vett att äta något innan ni tränade iallafall…? Lyckliga du som har bra träningspass att se fram emot, mitt träningsställe har mist flera av sina ledare verkar det som och just på de passen som jag gillade att gå på, så den här terminen är det nog tyvärr inte värt att lösa kort på det stället, ska iallafall fundera en stund till på det..På hela veckan är det bara ett riktigt pass av mina kvar och koncoren har de dragit ner till bara en halvtimme i veckan – helt värdelöst.. 🙁

  • Bim

    Ha en riktigt skön helg nu! Kram! 🙂

  • Snurran> Åhh, vad ledsen jag blir för din skull! Jag vet ju att du verkligen gillade just koncoren. Det gick inte att ta miste på när du bloggade om de tillfällena. Hoppas, hoppas att det kan bli bättre igen. Tur att du är så aktiv som du är ändå med dina dagliga promenader så att du inte blir helt still. Synd att vi bor så långt ifrån varandra annars hade vi kanske kunnat träna ihop 😉 *Kram*

  • Bim> Det hoppas jag att du med familj får också! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>