Inget i dag heller

ATT SKRIVA OM MER ÄN DET VANLIGA tugget att jag stressar ihjäl mig på jobbet och det kan ju vem som helst ledsna på att höra. Möten i all oändlighet och samtal som ger merarbete är min vardag just nu. Det som är värst är ändå det att det ska vara så tradigt att komma i mål och skulle man helt otippat göra det med något så kommer det nya uppförsbackar – hela tiden!

Det fanns inte chans i världen att hinna till gymmet i dag vilket det i och för sig sällan gör på fredagar då dom stänger relativt tidigt. Men det kanske var lika bra för jag känner mig sliten efter veckans bravader med problem och resor. Vi var dessutom tvungna att få med lite matvaror på vägen hem till det ekande kylskåpet.

Det är aldrig kul att handla men i dag var det än värre eftersom jag inte kunnat ha en enda redig tanke, förutom jobbrelaterade, under dagen hade jag ingen aning om vad som fattades. Nu har vi i alla fall tomater för en hel armé för det saknades inte i kylen men det visste jag inte så det kom hem nya…

Nu är det i alla fall helg och jag ska visserligen jobba lite hemifrån men det blir ju ändå något annat och på mina ”egna” villkor. Jag tänker inte sätta klockan på väckning 05.15 😉

Det ska bli lite gym i morgon också för jag har bokat in ett Body Vive-pass men först lite senare på dagen så jag hinner både att vakna utan väckning och eventuellt jobba lite smått. Under tiden kan det ju faktiskt snurra runt några maskiner tvätt vilket det inte kan när man jobbar på jobbet under veckan. Det får man väl ändå se som en fördel 😉

Det blir ingen mysig uppesittarkväll men jag kanske tar mig ett korsord och varvar ner med innan jag lägger mig i ryggläge. TV:n är lönlöst att sätta sig vid för då kommer jag att somna innan fem minuter passerat.

Jag försöker att inte tänka på nästa vecka som är lika späckad som den gångna men det är svårt att släppa taget – inget man styr över själv precis. Jag reser till Stockholm igen på onsdageftermiddag och blir bara borta till torsdagkväll men resor tar på krafterna trots att man sitter helt still i flera timmar under resans varande. Det beror kanske på att huvudet jobbar desto mer under just dessa ”perioder”. Ditresan blir förberedande och hemresan ja, då ska allt sorteras in på rätt plats. Så brukar jag använda resorna 😉 Nu ska jag ju dessutom resa Kryss Tjugohundra så jag får egen plats, lugn och ro samt service och eluttag så att jag kan använda datorn om jag vill 😉

Av någon oförklarlig anledning har jag svåra smärtor i vänster arm och axel. Det var visserligen just där jag slog mig som värst när jag ”störtdök” på skidlägret men den smärtan var borta och läkt i flera dagar och nu har det börjat igen? Jag är ju ingen doktor så jag kan inte avgöra om det har med ”störtdykningen” att göra eller om det är något nytt som helt plötsligt hemsöker mig och av oförklarlig anledning. Eftersom jag varken har slagit mig eller överansträngt mig, i alla fall inte så vitt jag vet, så har jag ingen naturlig förklaring till detta fenomen.

Men, som vanligt försöker jag trösta mig med att det kunde varit värre. Min bordsgranne på tåget hem från Helsingborg i onsdags hade bara en arm – sådant får mig alltid lite ödmjuk. Då är det lättare att stå ut med lite smärta!

På söndag blir det aplcykling igen och jag längtar verkligen – det gör inte heller så mycket att vänsterarmen är lite defekt om det nu håller i sig eftersom det är mer ben i den träningen 😉 Och själ och sinne som njuter av varje minut kommer heller inte att må dåligt…

På tal om det ska jag ta mig till gymmet hemsida och boka in för nästa vecka innan jag griper mig an korsordet! Trevlig helg önskar jag mina läsare!

4 kommentarer tillInget i dag heller

  • Bim

    Och trevlig helg till dig och Woffe också! Kram! 🙂

  • Bim> Och jag hänger på – detsamma till dig och familjen. Läste om att dina föräldrar snart ska flytta – kul! Då kommer ni närmare varandra om jag inte missuppfattat totalt? *Kram*

  • Nu är ju knappast jag läkarutbildad heller, men jag skulle gissa på att du har någon liten muskelknuta som trycker på någon nerv i axeln – nacken. De kan ju lätt uppstå när man slår sig och spänner sig. Varmt bad – bastu – värmekudde och massage kanske gör susen? Hoppas det iallafall! Ha det gott!

  • Snurran> Amatörläkarna är dom bästa 😉 Tack för tips! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>