Alpcykling

I DAG BÖRJAR ALPCYKLINGEN IGEN som jag sett framemot så himla mycket. Att få cykla delsträcka i tour de France kan ju aldrig vara fel en söndagsförmiddag då termotern visar 10,5 minus…

Så nu åker grötkastrullen fram och cykelbrallorna på!

Om man nu får spekulera och drömma lite så här alldeles i början på 2009 så hoppas jag att det ska bli ett bra hälsoår vad gäller kroppens väl och ve. Det har ju utan tvekan varit lite si och så, mest si, den sista tiden men jag gissar att det är väl bara att gå vidare och ta nya friska tag!

Jobbet kommer att kräva en del framöver – det är jag medveten om – men vill man så går det!

Göteborgsvarvet närmar sig och det kan kännas långt till maj men löpträning minns jag inte när jag ägnade mig åt sist så där har jag en del att ta tag i.

Innan dess kommer dock skidåkning med Kortvasan som höjdpunkt och inför det bär det av på träningsläger i mitten av januari – det ska bli kul 😉 Kanske kan jag hinna klämma in några turer på rullskidorna innan dess också.

2 kommentarer tillAlpcykling

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>