Spinning, PowerYoga, frukost, Vibrogym och löpning

I OVAN NÄMNDA ORDNING…


Ja, så såg min morgon ut med start 06.45 med en halvtimmes spinning och därefter PowerYoga, också det i en halvtimma. Jag är inte alldeles säker på att det blir någon mer gång med PowerYoga…Är man smidig som ett kassaskåp så är det inte så lätt 😉

Spinningen däremot ger jag mig nog på fler gånger. Det var lika kul som första gången.

Efter yogan blev vi bjudna på frukost som smakade himmelskt just då 😉 Grov fralla med ost och paprika samt kaffe och frukt…

Jag hade bestämt, när jag nu ändå hade tagit mig till gymmet och några timmar ledigt, för att i dag testa Vibrogym på egen hand. Och det kändes som jag lyckades. Jag körde en kvart och det ska enligt experterna motsvara en timma styrketräning?!

Eftersom jag tyckte att jag hade tid så tog jag en halvtimmes löpning på löpbandet, 3,4 km, som avslutning och därefter dusch innan jag rusade till tåget som tog mig till stan och jobbet.

En fantastisk morgon – tänk om man kunde starta alla dagar så här.

Innan jag rusade i väg till tåget beställde jag tid med Marie för genomgång av ett nytt styrkeprogram. Jag har harvat på med mitt gamla alldeles för länge så jag hoppas att få lite nytändning med ett nytt. Vi ska träffas 2/10 för genomgång.

I morgon bär det av till Malmö och firande av Steffanie som redan i går, den 20/9, blev ett år äldre. Vi ska naturligtvis krama om Peter också och träffa hans trevliga goa föräldrar och syskon. Det är alltid mysigt och vi brukar få till ett och annat gott skratt när vi träffas.

Vi har bestämt oss för att i alla fall ta med husvagnen. Vi har nämligen velat fram och åter under flera dagar nu om vi ska eller inte. Men vi känner att vi trots allt måste testa så allt fungerar med nykomligen i familjen så då får det bli premiärresa till Malmö för Kaben.

Om det blir några uppdateringar från Malmö kan jag inte lova så här i skrivande stund – vi får se vad tid och tillfälle kan ge för dylika upptåg.

4 kommentarer tillSpinning, PowerYoga, frukost, Vibrogym och löpning

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>