Om tiden bara vore oändlig

DÅ SKULLE JAG KANSKE HINNA MED DET JAG ÖNSKAR


Jag skulle, utan inbördes ordning, ägna min lediga tid till att:

1. Blogga varje dag

2. Läsa mina nya receptböcker och andra böcker som ligger där och bara väntar på mig

3. Intervallträna som jag är så sugen på efter att jag fått min grundläggande lektion från Steffanie

4. Komma igång med med gymträningen

5. Varva ner

6. Komma i kapp med livet – det som pågår när jag har fullt upp med annat

7. Kanske rent av slå ner ändan i TV-soffan någon kväll

8. Ägna mig lite åt min misskötta trädgård

9. Rensa ur skåp och lådor

10. Umgås, bjuda hem goda vänner på god mat och ha en och annan trevlig kväll tillsammans

Jag kan säkert hålla på och rabbla vad jag skulle vilja lägga tid på i evighet, vilket inte gör saken bättre!

Nej, jag kan inte skylla på jobbet. Där är det just nu relativt normalt och jag har till och med hunnit i kapp det mesta som blev liggandes efter den intensiva projekttiden som var under vinter och vår och till och med tidig sommar. Nej, det kan jag inte…

Det är bara att konstatera att den ljuvliga Varbergsperioden från april till september har satt sina spår och nu får jag betala tillbaka min period av fullständig avkoppling… Något att ta fasta på till nästa år om jag nu klarar av att lära mig något av detta.

I och för sig gör det ju inte saken bättre att vi ska byta husvagnen. För det är nämligen orsaken till att jag inte hinner göra något av det jag egentligen vill. I dagarna två har vi nu röjt ur rubbet och städat och fixat så att den ska vara fin när vi lämnar den nästa måndag. Att det kan ta sådan tid att plocka undan en sådan realtivt liten yta kunde jag väl aldrig ana. Eller rättare sagt jag har väl förträngt det för det är ju inte första gången vi köper ny vagn!? Det är till och med tredje gången på bara några år…

Det mesta är för all del klart nu i kväll, jag har lite smådetaljer kvar men inget som tar hela kvällen i anspråk. Däremot ör det andra plikter som gäller resten av veckan.

I morgon kväll är det xtravaganzaträff igen och på torsdag är det Tjejgåing.

Fredag, ja det är första fredagen sedan april som vi inte åker direkt till Varberg efter jobbet!

På lördag vill Woffegubben att vi drar till Jönköping och besöker årets husvagnsmässa. Jag har inte givit några löften om att följa med ännu! Det handlar om att se hur långt jag kommit med uppröjning och tvättstuga – så tråkig är jag. Men jag mår dåligt när saker och ting, framför allt röra i hemmet, blir konstant istället för åtgärdat. Vi får se!?

Ja, nu har jag väl gnällt färdigt över det mesta och till viss del förklarat varför mn frånvaro i bloggvärlden är mer eller mindre konstant 😉

6 kommentarer tillOm tiden bara vore oändlig

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>