Just det jag ja!

JAG LÄSTE PRECIS HOS Steffanie


Att det är en dag som man ska komma ihåg precis vad man gjorde! Det gör jag faktiskt för vi var på Bilia i Partille och köpte en spritt språngandes ny S60 så ingen av oss hade ens hört vad som hade hänt trots att vi borde var informerade då vi ju faktiskt jobbar på en dagstidning bägge två!?

När vi precis kom innanför dörren ringde Anna och sade:

– Herregud man skulle tro att det är en skräckfilm!

Och jag som var helt ovetande undrade om hon satt och tittade på någon videofilm??!

Usch ja, tiden går och förhoppningsvis läker den en del sår i alla fall…

5 kommentarer tillJust det jag ja!

  • Jag minns inte riktigt vad jag gjorde den dagen, men jag minns hur jobbigt det var att ringa till svärmor för att gratulera henne på födelsedagen…ingen kul dag att fylla år på..Idag fyller hon 78.

  • Snurran> Det kan jag förstå att det var jobbigt. En riktig krutgumma! 78…undrar just om vi blir det?!

  • Bim

    Jag minns faktiskt inte riktigt heller. Men min systerdotter fyllde 17 år den dagen…

  • Ahnna

    Glömmer aldrig den dagen..jag gick runt och log visste nu att det fanns ett levade barn i min mage. Jag och johannes bara trodde att de skoja sen firade vi ……Den 27 mars föddes Abbe. mmm vissa saker är roliga även om alla inte tycker det./Kram Ahnna

  • Bim o Ahnna> Faktum är vid just sådana här tillfällen minns de flesta något. Samma lär det ha varit den dag Palme mördades…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>