Optikern och efter jobbet

JAG KLAGADE HÖGLJUTT…


Hos min optiker i dag över att jag inte ser längre! Han höjde styrkan på högerögat och sänkte på vänsterögat…

Jag vet faktiskt inte men jag tror att jag ser bättre i ”vardagen” däremot kan jag inte se min datorskärm och då är den ändå inte liten. Rena katastrofen här hemma där jag bara har den bärbara ”skärmen”! Så det slutar väl med att jag får skaffa mig glasögon också, alltså glasögon + linser för att se skärmen!!?

Men jag ska ge det hela en chans för det tar kanske en viss tid för hjärnan att ställa in sig?

Egentligen borde jag ha besökt mitt gym i dag! Men jag kan inte för allt i världen få den viljestyrka som behövs! Så när vi kom hem gick jag istället ut i min misskötta trädgård för att bringa en smula ordning. trots att jag inte varit snäll denna säsong kan man inte säga annat än att jag är oförtjänt belönad!

En och annan Daglilja slår fortfarande ut och det med tanke på att vi i morse fick skrapa rutorna på bilen efter första nattfrosten! Det var nog första gången i historien där vi skrapat rutor i augusti!

1_dagliljorna-07.jpg

Det växer så det knakar…

2_vaxersadetknakar-07.jpg

3_belonas.jpg

Både Fjärils- och Konvaljebusken blommar så det står det härliga till…

4_fjarilsbusken-07.jpg

5_konvaljebusken-07.jpg

Och den lilla Bambin glädjer mig när jag kikar ut genom köksfönstret…

6_radjuret.jpg

En av mina få blommor (perenner), Rudbeckian, blommar om än svagt i år…

7_rudbeckian-07.jpg

Minirosorna är på slutfasen…

8_minirosorna-07.jpg

Vissa av mina buskar bär lite bär som småfåglarna uppskattar…

9_litebartillfaglarna.jpg

Skogsklematisen kämpar sig upp i vår trestammade Tuija…

10_skogsklematisen-07.jpg

Det finns även en och annan Storblommig klematis som ger mig mer än vad jag förtjänat denna sommar…

11_sistaklematisen-07.jpg

Snacka om växtkraft, Djävulsbusken växer mig över huvudet…

12_djavulsbusken-07.jpg

Dagens bonusbild föreställer en ”pussokram”-lapp från storebror…

13pussokram.jpg

Saken är nämligen den att varje gång vi åker hem och brosan inte är ”hemma!”så har jag skrivit en ”puss o kramlapp ” och lagt i hans tält. I söndags skulle han åka innan vi kommit hem från dagens shoppingrunda och då fanns denna söta ”puss o kramlapp” från storebror 😉

Det sistnämnda var helt utanför protokollet…

I morgon är det xtravaganza träff så då klarar jag mig från gymaktiviteter 😉

Jodå dagens stegeri hamnar runt 16 000 steg och då är inte simningen från i morse ”omräknad”

6 kommentarer tillOptikern och efter jobbet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>