Fortfarande en dag efter

UNDRAR JUST NÄR JAG SKA HINNA uppdatera samma dag 😉


Tanken var ju att jag skulle vara Spicegirl hela kvällen men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig 😉

Klart som korvspad var jag tvungen att kolla in den nya löpdatorn! Eftersom fotsensorn

1_fotsensor.jpg

…måste kalibreras blev det en tur upp till joggingspåret där hemma vid. Där har vi inte varit på lääänge!

Alla inställningar är klara och jag är klar för drabbning…

2_klarforavspark.jpg

…mad manualen i högsta hugg…

3_medmanual.jpg

Backe upp…

4_backeupp.jpg

Och ner…

5_backener.jpg

Så var det klart, 2,5 km och 20 minuter senare…

6_klart.jpg

Här hade jag nu velat springa ett varv till för att kolla av kalibreringen gav för resultat men se Woffegubben ville inte ett varv till då han fortfarande har lite ont i knäet efter ett felstamp för ett tag sedan när vi gick i naturreservatet på Getterön.

Så då bestämde jag att Woffe skulle mäta upp sträckan från joggingspåret och hem så kunde jag springa hem och sedan stämma av med vad löpdatorn ansåg. Så fick det bli. Woffe åkta i väg hem med bilen och jag sprang…

Njae, vi har nog inte riktigt samma uppfattning för löpdatorn tyckte att jag sprungit 3,4 km när jag väl var hemma men distansen är i verkligheten bara 2,1 km!? Så det blir till att göra om den kalibreringen…

Men mina första rapport kommer i alla fall här:

MAXPULS: 134

MEDELPULS: 122

PROCENT AV MAXPULS: 83

PROCENT AV MEDELPULS: 71

TID ÖVER TRÄNINGSZONEN: 48 sekunder

TID UNDER TRÄNINGSZONEN: 2 minuter och 55 sekunder

TOTALTID: 26 minuter och 3 sekunder

MAXTEMPO/MAXHASTIGHET: 06:28/9,3 km/h

SNITTEMPO/SNITTHASTIGHET: 07:31/8,0 km/h

DISTANS: 2,1 km

FÖRBRUKADE KALORIER: 158

TOTAL TRÄNINGSTID: 26 minuter och 3 sekunder

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 158

TOTALT ANTAL TRÄNINGSPASS: 1

TOTAL DISTANS: ?

Det känns himla kul att jag äntligen kan se min maxpuls för det går inte med den gamla 😉

Ja, resten av kvällen var jag så Spicegirl och lagade lasagne med squash istället för med lasagneplattor och så förstås då av kycklingfärs. Sedan delade jag och stekte 2 kg chaminjoner som så småningom ska hamna i frukostomeletter. Dagens frukost lagade jag också som bestod av stekta ägg, kalkonbacon och lite nystekta små hela champinjoner.

Jag borde ha hunnit med att ta vara på alla grönsaker också men se det gjorde jag inte för när jag var klar med ovanstående var klockstollen när nog midnatt så det innebär att jag kan roa mig även i kväll i köksregionerna ;-(

Stegmässigt klarade jag i alla fall dagen med råge, 17 859, och då är inte simningen från i morse med som ju då ger 1 920 till 😉

10 kommentarer tillFortfarande en dag efter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>