Det mesta om ingenting

JAG HAR HAFT EN RIKTIGT LAT VECKA…


Bara promenerat och simmat några meter. Mitt knä gör inte lika ont längre så det verkar som om det lönar sig att ta det lilla lugna. Får se om jag testa mig fram under helgen med ett eventuellt joggingpass. Nästa vecka vill jag verkligen kunna springa för då ska jag och Steffanie äntligen få lite tid att umgås på tu man hand.

Jag har tagit ledigt måndag-onsdag i nästa vecka och vi ska tillbringa dessa dagar i Varberg med start söndagkväll.

Som jag längtat efter detta tillfälle!

Det har blivit mycket tid därhemma om kvällarna eftersom jag inte tränat men det finns ju alltid att göra om man säger så. Bland annat håller vi ju på och ”packa oss hem” från Varberg så förra helgen hade vi en hel del med hem därifrån som jag då ägnat veckans kvällar åt att packa upp och tvätta.

Jag har hittat en helt fantastisk tjänst på nätet där man kan fylla in sina träningsresultat så ska jag vara riktigt ärlig så har det gått en del ledig till att fylla i hela årets samlande ansträngningar. Det är himla kul för den summerar t ex totalsträckan på löpning, cykel och simning. Nu kan ju inte jag skryta med simningen precis eftersom jag började först nu efter semestern och inte har simmat på hela året dessförinnan men joggat och cyklat har ju ju gjort en smula.

Faktum är att jag joggar nästan 50 mil i år… För att vara exakt så är det 498,68 km – alltså från Göteborg till Stockholm. Det blir lite mäktigt när man ser helheten så här 😉

Och lunchen blev en dyr historia igen 😉 Kunde inte motstå dessa bägge böcker…

Klarasgodagidagar.jpg

Bilden lånad här

och…

Klarasgimat.jpg

Bilden lånad här

Men det kunde förmodligen varit värre! Jag behöver nämligen nya joggingkläder. Jag var i två sportaffärer i dag och kikade men köpte inga i ren protest…för det var så himla dyrt! 500 riksdaler för ett par långbenta joggingbrallor och nästan lika mycket för tröjan. Snart behöver jag ju en jacka också men det iddes jag inte titta vad den skulle kunna tänkas gå på i pris!

Mitt friskvårdskonto är redan nu i svår kris 😉

Det slutar nog med att jag springer i den gamla utstyrseln, som är för stor, i alla fall och kanske inväntar någon rea om det nu någonsin finns på joggingkläder 😉

Nåja, det är väl förmodligen problem som klassas som världsliga!

Om någon timme eller två drar vi mot Varberg. Det börjar närma sig slutet men vi försöker njuta järnet så länge det går!

2 kommentarer tillDet mesta om ingenting

  • Bim

    Ha nu en jättetrevlig helg! Och ha också jättemysiga dagar i nästa vecka med Steffanie! *Kram*

  • Bim> Jag önskar dig och familjen detsamma! Ja, du kan tro jag har längtat efter detta ögonblick. Just nu är hon i Stockholm på återträff med sina kolleger från Afghanistan. Det ska bli spännande att få höra om det!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>