Det går att undvika…

JAG FICK EN KOMMENTAR i går om hur ointressant min dagbok är.


Det har jag full förståelse för. Men för det första skriver jag för mig själv och möjligtvis familjen – är det sedan andra som blir intresserade så är det bara kul. Jag hamnar själv ibland på sidor som jag inte ar det mesta instresserad av men då går jag därifrån utan att berätta det. Jag anser nämligen at om någon är intresserad av att läsa det man hittat då är det gott nog och då kommentarar man säkert också. Så du som tycker att den här sidan, dagboken är ointressant – gör dig icke besväret. Gå härifrån utan kommentar och ska du kommentara så gör det INTE anonym för något fegare än det kan jag inte föreställa mig!

Nåja, jag började dagen men en mils jogging, eller ja det blev till och med 10,6 km, och Woffegubben tog sig en vilodag vilket är fullt förståeligt.

Eftersom jag hämtat hit pulsbandet kommer nu en rapport 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 525 varav 55% fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 116

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 35 minuter och 55 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 37 minuter och 57 sekunder

1_joggingtur070719

Sedan blev det förstås stretching…

2_streching.jpg

Därpå en välbehövlig dusch. Visserligen blåste det bra men solen gassade å andra sidan på i samma fart samt frukost som bestod av grönsaksomelett som vi avnjöt ute i solen.

Våra goa grannar njuter i solgasset…

3_goagrannar.jpg

Woffe ska ge sig iväg och diska samt tömma toan och som mos på grädden fick han med sig kaffekokaren också trots att han bara har två händer…

4_woffeskadiska.jpg

Personligen tror jag att han ska bevisa att även män kan göra mer än två saken samtidigt. Märk hur kaffekokaren hänger på kroken till dasstransporten…

5_laggmarketill.jpg

Till middag vankas det lax…

6_tillmiddaglax.jpg

På kvällskröken fick vi, eller rättare sagt Woffegubben, äntligen vänt på kylskåps- samt frysförren…

7_vanderdorrar.jpg

Det är tur att man har en karl i huset 😉

8_turmanhar.jpg

Och när han ändå var i farten skruvade han fast en dörhylla på kylskåpsdörren som gärna vill ramla ut om man tar i för hårt när man öppnar. Köper men begagnat får man räkna med smärre justeringar 😉

9_tillsistenhyllsattning.jpg

Nu har det snart gått en HEL vecka av semeterna…

10 kommentarer tillDet går att undvika…

 • Bim

  Jag brukar tyvärr också få kommentarer om hur ointressant och tråkig min blogg är. Och vilket tråkigt och enformigt liv jag har. Även fast man vet att man inte ska bry sig, så blir man ju ändå lite ledsen på något sätt. Men, men, det är väl folk som inte har något eget liv, eller som inte mår bra, som måste trakassera andra. Vi får försöka att inte bry oss.

  Jag tycker i alla fall att det som vanligt var roligt att läsa om din dag. Och ännu roligare att se dina bilder.

  Ha en bra dag i dag också. Hoppas att solen lyser på er. Jag ser fram emot din uppdatering i kväll, och hoppas på att det även blir bilder. *Kram*

 • Jag kan inte annat än beundra dig för din kämparanda med motionen.

  Naaaw stackars woffegubben som du sätter honom i arbete 🙂

  Smarrigt med lax 🙂

 • Man är kung (eller drottning) på sin egen blogg. Alltså raderar man sånna trista kommentarer! 🙂

 • Och jag håller med alla andra kommentanter! *kram*

 • Steffanie> Åja, kommentaren kan få stå kvar. Jag har sagt vad jag tycker och den Anonyme sitt med all rätt. Viktigt för mig var att få tala om att man inte kommenterar som Anonym – det tycker jag är fegt. Men jag respekterar trots allt att bloggen kan vara tråkig och ointressant – för andra. Men visst är jag en drottning på muller.se 😉 *Kram*

 • Bim> Dig kan man alltid räkna med 😉 *Kram*

 • Petra>Ja, lite synd om honopm är det allt 😉 *Kram*

 • Snurran> Tack, du är ett snällt människorbarn du 😉 *Kram*

 • Amäh, sicket pucko! Den anonyma alltså. Ge f-n i att läsa då, liksom, hur svårt kan det vara. Jaja, jag tycker du är bra i all fall 🙂

  Kram

 • Lilla Mysan> Gulle dig! Jag kan ju tyvärr inte vårda mitt bloggläsande som vanligt när vi befinner oss här i Varberg. Eller rättare sagt läsa kan jag men när och om jag kommenterar tar det en halv evighet så jag smyger bara in och läser och sedan ut igen. Har du haft en likadan intensiv vecka igen? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>