Xtravaganza trettonde dagen

FY VILKEN RYGGVÄRK JAG HAR…


Kanske beror det på jogging och promenad från i går – vet faktiskt inte. I morse kunde jag knappt stiga ur sängen och det blev inte så mycket bättre under dagen. Gick inte ens på en lunchpromenad i dag. Dock känns det bättre att röra sig än att sitta stilla. Det är kanske latmasken som värker 😉

När vi kom hem i dag höll jag på att svimma vad mycket det hänt ii trädgården sedan jag var här sist, i fredags…

1_clematis-07.jpg 1_skonhetensjalv.jpg

2_paradisbusken-07.jpg 2_tradgardsiris-07.jpg

3_annuenclematis-07.jpg 3_rosaclematis-07.jpg

4_blommandebuske-07.jpg 4_pion-07.jpg

5_prestonsyren-07.jpg 5_minisyren-07.jpg

Jag var ju bara tvungen att ta lite foton innan det var dags för mig att bege mig bort till gymmet för min första gruppträffa med xtravaganza.

Jag bestämde mig för att promenera bort, det är 6 km, men var nog lite optimistisk med tiden så jag fick pinna på och tog mig fram på 55 minuter. Inte illa pinkat av en trähäst som min salige Mor sade,

Träffen – njae, jag vet inte jag men vi ör ju första gruppen och det är klart att så mycket erfarenhet har ju inite konsulenten. Det blir kanske bättre. Mötet varade lite över timman och vi lyssnade på den CD vi även ska jobba med hemma. Mental träning. Nåja, det blir kanske bättre men jag tyckte nog att han verkade lite säker i sina svar. Jag tog bland annat upp det här med att jag mått så himla dåligt nu efter två av joggingpassen trots att man enligt dom själva ska kunna träna normalt. Ja,ja…

Det var så skönt att promenera dit så jag promenerade hem också, 1,2 mil är ju inte illa eftersom det inte blev någon annan motion i dag. Jag köpte med mig nästa veckas ranson av soppor och travade hemåt. Det tog 10 minuter längre att gå hem men då hade jag ju andra sidan ingen tid att passa. Här kommer jag nu hem 22.05…

6_kommerhem.jpg

Med min ”matkasse”…

7_medveckatremat.jpg

…21 påsar med soppor 😉

6 kommentarer tillXtravaganza trettonde dagen

  • Du tränar ju VÄLDIGT mycket. Kanske ska du dra ner på den riktigt jobbiga träningen tills du får börja äta lite igen? Kram!

  • Anna och 20 tassar> Ja, funkar det inte med jogging så får jag helt enkelt gå istället. Ska testa med en kortare runda lite försiktigt nästa gång – när jag samlat mod för det 😉

  • Konstigt att alla säger olika om träningen. Men jag håller med din dotter… Spara den hårda träningen tills du äter vanligt igen..

    Kram vad smal du är 🙂

  • Petra> Jag ska gå lite försiktigare fram hädanefter. Tack 🙂

  • Bim

    Jag håller med övriga. Räcker det inte med raska promenader under den närmaste tiden!?

  • Bim> Jodå, jag ska inte utsätta mig för detta tillstånd igen, fy bubblan!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>