Xtravaganza trettioandra dagen

JAG UNDRAR JUST OM DET FINNS EN ENDA MÄNNISKA…


Som anar hur gärna jag hade satt tänderna i en smörgås, enn potatisgratäng eller en varför inte en god grillad kycklingfilé?

Jo, det är klart att det gör. Inte bara vi som inte äter och då tänker jag på Mari och Pia som givit mig mycket respons här i bloggen, utan mina andra cybersupporters som ständigt hejar på mig. Jodå, ni kan nog ana även ni andra.

Det har varit en riktig hemskedag kan jag förtälja. Hungern är som en lus på en tjärsticka…enveten och intensiv. Det kan ha att göra med det faktum att jag ägnat timmar åt matrecept men det kan också bero på att jag nu börjar se slutet. Ja, inte ännu men mitt mål är att i alla fall kunna äta mat i slutet på juli då vi ska på bröllop 😉

Det kan också ha att göra med att jag i kväll packar ner en helt stor flyttlåda med byxor som jag inte kan ha längre. Jag hade nog tänkt mig en fortsättning av resten, finkläder, tröjor, topar och annat smått och gått men det var samtidigt en smula tragiskt. Jag får helt enkelt ta resten när jag hämtat nya krafter.

Gallan har gjort sig påmind i eftermiddag/kväll och jag upplever det som jag redan berättat ,som en helvetes ryggvärk. Jag har stoppar i mig mina omega3-tabletter varje dag men som sagt…

I morgon är det dags för gruppträff igen och jag ska visa upp min målbild… Jag ser iinte framemot det kan jag säga men det ska bli innerligt skönt när det är gjort!

Jag ska börja tidigt i morgon på grund av lite servicearbete med en av våra windows-servrar så jag kanske kan smita lite tidigare som kompensation och ta ett gympass innan gruppträffen.

Vi får se hur det blir med den saken.

Jag har en aning träninsvärk i armarna i dag efter gårdagens styrkepass men det ärju inte så konstigt när man tänker efter…24 dagars uppehåll från styrketräning är nog inte att rekmmendera ;-O I alla fall inte om det ska gå smärtfritt!

Och i dag, eller rättare sagt i kväll, hade jag tänkt komma i bingen före midnatt vilket jag sällan lyckas med…

10 kommentarer tillXtravaganza trettioandra dagen

 • Bim

  Jag kan nog inte riktigt föreställa mig hur det känns att gå 32 dagar utan mat… Jag har fastat ett par gånger, och gått på Nutrilett ett par gånger, men det var väl bara kanske i någon vecka har jag för mig. Tror även att jag kanske fuskade någon gång då om jag inte minns fel… Jag tycker att du är fantastisk duktig. Jag hoppas verkligen att du belönar dig själv! Musik, konserter, böcker, nya snygga kläder, resor, eller vad du nu vill ha som belöning! Ny dator eller ny mobil kanske!? Du är i alla fall värd massor! *Kram*

 • Bim> Du är otrolig som kan formligen ösa beröm över mig. Jag är sååå glad att jag har dig 😉 *Megakram*

 • Bim

  Så jobbigt som du måste ha det så behöver du nog allt stöd du kan få. Det är du verkligen värd. *Kram*

 • Ahnna

  Jag tycker du är super stark. Här behöver jag banta men jag äter och äter (nyttigt). Att inte äta verkar jobbigt. Detta med resultat var glad att det tar tid så du inte ser ut som smala modeller i storleken zero. Men kan du på ett ungefär ränka ut när det är slut med soppor ( du kommer nog aldrig äta soppa mer. /Ahnna

 • Sug åt dig nu av orden: Du är fantastisk! Så det så… *kramar om*

 • Ahnna> Tack, tack! Nej, jag vet inte när ”soppandet” är över. Det felas cirka 10 kg ännu och det går ju inte så fort på vågen som jag beklagat mig över redan. På fredag har vi bröllopsdag och Woffegubben vill bjuda ut mig men jag får tyvärr tacka nej ;-( Nu siktar jag på att kanske vara ätklar i slutet på juli men går det fortare är jag iinte otacksam 😉 *Kram*

 • Jerry> Jajamensan, här sugs det rejält 😉 Du är också duktig så det så! Basta och kram!

 • Pia

  Synde dig!!! Dem är hemska dem dagarna!!!

  Så nu håller vi tummarna ännu hårdare!!!

  ;.) Pia

 • Pia> Tack! Jag håller alla mina tummar för dig oxå 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>