Xtravaganza tjugonde dagen

INGEN BRA DAG I DAG…


Ush och fy! I dag är jag så trött så jag ser inte himlen för basfiloler, som min kära Mor alltid sade 😉 Hungrig igen som en varg. Riktigt låg kan man säga utan att överdriva det allra lilla minsta!

Jag planerade inte en en tur på stan i dag på grund av ovanstående men så ringe Woffegubben och undrade om vi inte skulle ta en lunchpromenad – är han månne synsk? Vi gick en timma och jag höll på att förfrysa mig men jag piggnade åtminstone till en stund.

Det är visserligen soligt ut men blåsigt och vinden är kall. Jag fryser i och för sig även inomhus så det beror kanske mer på mitt tilstånd är temperaturen.

Klockan 7 i kväll ska vi gå med avdelnigen på restaurang – jag som helst av skulle vilja åka hem och lägga mig! Så det blir till att rycka upp sig och skärpa till sig lite. Egentligen tycker jag ju det är himla kul att få umgås med kollegerna utanför arbetet men…

10 kommentarer tillXtravaganza tjugonde dagen

 • Bim

  Tråkigt att du inte känner dig bra i dag. Men det är nog i och för sig naturligt att man har såna dagar också. Jag tänker på dig och skickar en cyber-kram.

 • Tacka tusan för att du fryser – du har ju inget fettlager som skydd längre! ;-D Du ska se att du piggnar till i goda vänners lag senare i kväll! Ha det gott!

 • Bim> Tack! Cyberkram tillbaka – en riktig bamsig en 😉

 • Snurran> Tack – det blir säkert bättre i goda vänners lag…Ha det himla gött du med!

 • Vi är med dig! Härda ut, det blir bättre. *kraaam*

 • Jerry> Gulle dig! Det blev faktiskt bättre i goda vänners lag och kvällen blev precis så härlig som den bara kan bli på Avenyn en sommarkväll i Göteborg! *Kram*

 • Mari

  Hei,

  jo tack, tycker det är ganska lätt faktiskt med xv. Är nu på 10 dagen och har inte haft några besvär, varken huvudvärk, illamående eller hunger.

  Super trött har jag nog varit men det är allt. Men skulle aldrig orka röra på mig så mycket som du! *lyfter på hatten*.

  Jag har nu gått ner 6 kg och tänkte fortsätta med Forte i 5 veckor sammanlagt och sen med mix tills jag gått ner 15kg.

  Våra gruppträffar har varit givande och trevliga. Det är en test grupp på gymmet men känns ändå ganska profsigt.

  Det är bra att veta om ’gallryggvärk’ om man själv råkar ut för det.

  Trevlig helg och vi kämpar på 🙂

 • Mari> Forte?? Vad är det? Jag har bara xv-sopporna…Är det det du kallar för mix? Gisses vad frågor men jag blir så nyfiken. Och sex kilo på tio dagar, woow! Jättekul att du hör av dig och jag hoppas vi kan hålla lite kontakt.

  Trevlig helg till dig också!

 • Mari

  Jo sopporna har jag också, vi har väl en 12 olika smaker. Har ni inte fått den tjocka boken om xv vecka per vecka? Ivarjefall, forte är den tiden man enbart äter 3 soppor/dag och går ner 1-3kg/v. (utom om man motionerar mycket för muskler väger ju mera än fläsk 🙂 och forte kan man hålla på i max 16 veckor, sedan fortsätter man med mix, vilket betyder att man äter 2 soppor och ett mål mat enligt xv tallriksmodellen (1/4 protein, 1/4 grönsaker, 1/2 sallad) då minskar vikten 0,5-1,5/v. och efter ett tag äter man en soppa och två mål mat och sen enbart mat. OCH DÅ ÄR VI SMALA 🙂 kan man ju hoppas ivarjefall.

 • Mari> OK, då är jag med. Vi använder bara en annan vokabulär inser jag när du förklarar. Jodå, jag har manualen xtravaganzatjugo6.

  Klart som korvspad att vi är smala då 😉

  Tack för ditt svar och ha nu en attans trevlig helg! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>