Xtravaganza sjuttonde dagen

JAG UNDRAR OM RYGGEN SPELAR MIG ETT SPRATT…


När jag vaknade i morse så hade jag inte det minsta ont! Men hallå! Samma sak upplevde jag igår eftermiddag när jag bara lullade runt här hemmavid, ingen värk alls! Sent på kvällen tog jag och Wofeguben en liten kvällspromenad ner till vattnet och lite till, cirka 5 km.

Det var en ljuvlig kväll, helt vindstilla och tyst eftersom de flesta hade åkt hem. Det gick bara inte att gå och lägga sig utan en liten tur. Vi bestämde oss för att gå ner och se vaqd vattnet höll för temp så här klockan 22.00…

När vi gick förbi storebror hade han kommit sig till ro framför dumburken…

1_connykommittillro.jpg

tror det eller ej men vattnet höll 19 grader…

2_mater.jpg

När det är så här stilla kan man ju faktiskt fota tången 😉

3_tang.jpg

Vi vaknade denna måndag till ännu en ljuvlig dag och jag hade inte det minsta ont i ryggen?! Så jag bestämde mig för en liten morgonpromenad och snörade på mig joggingskorna för att gå i väg. Efter bara några minuter började det göra ont igen!! Vad i hela friden är detta. När Woffe och jag tog kvällspromenad i går kväll kände jag ingenting!

Jag börjar misstänka att det är mina joggisar som är för gamla och hårda. Nåja jag gick en runda på 6.5 km och sedan hem och fixade frukost som vi intog i skuggan av grannens husvagn…

4_frukostiskuggan.jpg

Leon och Evy hade bestämt sig ör ett dopp så jag hakade på…

5_aretsforsta.jpg

Och trots att det bara var mitt på dagen var det 20 grader…

6_20grader.jpg

Det var verkligen skönt…

7_skont.jpg

Men säg den glädje som varar för evigt? Upp igen och full fart hem till Gråbo…

8_dagsattakahem.jpg

Vi handlade lite på vägen hem samt var och klippte oss båda två. Väl hemma klippte jag gräsamattan…

9_klippergraset.jpg

10_klippermer.jpg

Och Woffe han tar upp ogräs mellan plattorna…

11_rensarogras.jpg

Och dagen? Jo, den har varit helt OK det har varit så himla fult upp så jag har knappast hunnit tänka på hur hungrig jag är – för det är jag 😉

10 kommentarer tillXtravaganza sjuttonde dagen

 • Men du, prova att köpa nya dojjs då… o se om det hjälper *hoppas*

  Skönt att bada. Jag är så avis! Jag ska bara få råd att köpa nya badkläder så ska jag också bada 🙂 Barnen har badat i trädgården idag igen… Skönt för dem med svalka..

  Kram

 • Petra> Japp, jag ska ta mig till löplabbet så fort jag får tid. Jag har ju nya joggoíngskor här hemma men har inte velat ta med dem till Varberg i fall jag ska springa härhemma…vilket inte blivit av sedan vi ”flyttade” ner 😉 Härligt när ungarna kan plaska på i trädgården. Barn älskar ju vatten och det ger skön svalka när det är som varmast. *Kram*

 • Jag är ju ingen expert på detta med motion och att röra på sig, men kan inte detta vara en signal till dig att kroppen vill att du tar det lugnt?

  Kroppen kanske just nu har nog med kosten s a s?

  Ja, inte vet jag… men det är en känsla jag får när jag läser det du skriver.

  *kraaaam*

 • Jerry> Enligt kostrådgivaren, konsulenten, på den kurs jag går så ska man motionera som vanigt. Nu har jag ju dragit ner ändå joggar inte längre eftersom jag inte klarade det så bra förra veckan. Men faktum är att just ryggvärken är mer påtaglig när jag sitter eller är stilla så jag vet varken ut eller in. I dag känns det dck mycket bättre och jag försöker stå att arbeta så mycket jag kan. Tack för din omtanke och megakram till dig som bryr sig!

 • Bim

  Härliga bilder som vanligt! Man blir alltid så glad av dina bilder! 😀

 • Bim> Tack, jag måste nog erkänna att jag blir det av dina bilder oxå 😉

 • Mari

  Hej,

  är en tjej på 35 år som själv börjat med XtraVaganza och är nu på dag 9.

  ’Googlade’ mig till din dagbok och läser nu varje morgon hur du har haft det, du är ju lite före mig så det är intressant att läsa hur du har mått 🙂

 • Mari

  Hej,

  är en tjej på 35 år som själv börjat med XtraVaganza och är nu på dag 9.

  ’Googlade’ mig till din dagbok och läser nu varje morgon hur du har haft det, du är ju lite före mig så det är intressant att läsa hur du har mått 🙂

 • Mari> Vad kul! En jämlike. Hoppas vi kan byt erfarenheter framöver. Hur tycker du att det är?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>