Xtravaganza femtonde dagen

DEN ENDA FÖRDELEN MED EN DJÄVULSK RYGGVÄRK


Är att jag förtränger hungern 😉 I dag när jag vaknade kunde jag med nöd och näppe ta mig ur sängen. Fattar nada! Varför har jag fått denna ryggvärk? Såvitt jag kan erinra mig har jag inte gjort något för att förtjäna detta. Den började ju faktiskt efter joggingturen på Svenska flaggans dag och på eftermiddagen tog vi en ganska lång promenad… Men va tusan har jag ju gjort förr?!

Nåväl, vi vaknade i alla fall till en ljuvlig dag och började densamma med en promenad runt Getterön. Det blev en runda på 7,5 km och just i dag gav vi oss tusan på att gå så nära vattnet det bara var möjligt. Jag tror att det är näst intill möjligt att gå samma promenad två gånger när man går runt där. Man hittar alltid nya stenar att hoppa på och att gå exakt samma är nog som sagt helt omöjligt. Två timmar var vi i rörelse, en lugn fin promenad i fullt strålande sol – vad mer kan man önska sig? Ryggen känns något bättre när jag är i rörelse – värst när jag sitter och ligger?!

Efter promenaden drog vi iväg för inköp av ny TV, jag ser nämligen inte vår nuvarande 15 tums. I och för sig är TV inget viktigt för min del men just här i Varberg ser jag faktiskt på TV. Det blev en 23 tums wide screen…

1_nytv.jpg

Ja, sedan har vi bara myst dagen i ända. Jag roade mig att gå runt på vår gata och fota våra kära och nära grannar. Först ut är Evy och Leon, campingveteraner som man alltid kan få goda råd av och som gärna ser till våra ”ungar” när dom är här…

2_leonoevy.jpg

Hos Conny är det alltid fullt hus…

3_hosconny.jpg

Lilla Bella är inte så liten längre (Connys barnbarn)…

4_Bella.jpg

Från bastun kommer Magnus och Pip rena och nyskrubbade…

5_magnusopip.jpg

Conny och Bitten…

6_connyobobitten.jpg

Nu ska vi titta på STORA TV:n…

8 kommentarer tillXtravaganza femtonde dagen

 • Bim

  Tråkigt att du har ont i ryggen… Men annars så verkar det ju har varit en jättemysig dag! *Kram*

 • Trist med ryggvärk… Hoppas morgondagen blir bättre.

  Idag har det varit efit så det finns MASSOR av bilder på min sida 🙂

  Kram

 • Vis av erfarenhet vill jag ge ett råd angående ryggen: Gå inte för länge med ryggontet utan ta ett besök hos en kiropraktor. Vissa saker rättar inte till sig själv. Jag hade ryggont i FEM veckor i våras. Envis som en lus på en tjärsticka trodde jag det skulle gå över. Till slut kunde jag knappt kliva upp på morgonen. Ett besök hos kiropraktorn där han masserade samt knäckte ryggen. Dagen efter var jag helt smärtfri. SJUKT bra! Kostar ett par hundralappar, men det är det värt och det dubbla också…

 • Bim> Ja, fattar inte varför men visst förutom ryggen är vi i Paradiset 😉

 • Petra> Åhh, vad spännande! Ska se om jag lyckas se dem här och nu annars tar jag igen det när jag kommer hem. *Kram*

 • Anna och 20 tassar> OK, var tusan hittar man sådana då?

 • http://www.ryggakuten.com/ kanske? Annars sök på naprapat på gula sidorna. Och gör det redan i morgon måndag så att du kan få hjälp snabbt o bli bra igen.

 • Anna och 20 tassar> Tack! I morgon måndag är vi lediga och tänkte ta det lilla lugna men är det kris så gör jag det annars får det vara till tisdag. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>