Som jag trodde

BLEV KVÄLLEN MYCKET BÄTTRE ÄN DAGEN


Vi startade med en pilsner på Eggers varpå vi avhandlade dagens och för all del även gårdagens utbud av barnprogram – allt från Televinken och Anita till Barbapappa och dom finska flodhästarna 😉 som vår IT-chef kallar Mumintrollen. Ja, alla hade ju förstås inte varit med om Anita och Televinken men vi (jag och IT-chefen) som uppnått en någorlunda aktningsvärd ålder… När vi två sedan började nämna Humle och Dumle i Kapten Bäckdals skafferi blev det helt tyst 😉

Jag drack ett stort glas vatten!

Sedan drog vi då vidare mot målet som var Joe Farellis som ligger mitt i smeten på Avenyn. Säga vad man vill om Göteborg men Avenyn är härlig, liv och rörelse och en massa glada människor. Stan var givetvis också fylld av finklädda unga människor som precis haft sin skolavslutning och var ute för att fira. Trots att det var ganska kallt ute så blev den angenäm promenad dit.

Mina kollger åt och drack och det gjorde förstås jag också men bara min sparrissoppa och massor av vatten. Restaurangen rörde ut min soppa i lite vatten efter mycket betänkligheter om att ha med sig egen medhavd mat. Till slut gick det dock mot en avgift på 50 riskdaler för besväret…

Kvällen fortsatte med avhandling av ett antal ämnen bland annat konsten i att lägga parkettgolv 😉 En mycket trevlig kväll som jag hoppas vi får uppleva igen. Som de IT-nördar vi trots allt är lyckades vi koppla bort jobbet totalt och pratade om helt andra saker. Då kan man väl säga att det blev en helt igenom lyckad kväll.

Färdtjänsten (läs Woffegubben) var som alltid snäll och väntade in mig med transport vidare mot hemmet efter avslutad kväll.

8 kommentarer tillSom jag trodde

 • Skulle dom ha 50 spänn för att röra ut din soppa lite vatten??? Dom hade inte kunnat tänka sig att bjuda på varmt vatten med tanke på hur mycket eran slutnota förmodligen gick på? Jisses! Men det var strongt av dig att våga be om det! Vet jag inte jag vågat, jag hade nog stannat hemma…

 • Steffanie> Ja, det var verkligen lite småaktigt, jag hoppas att många läser just de raderna i bloggen 😉 Ja, modigt var det kanske dom andra åt och drack så gott så gott men jag ville inte missa chansen till lite ”normal” umgänge och sedan tycker jag att det var en fin gest från chefen.

 • Bim

  Åh, vad snålt att ta femtio spänn för vatten! När säkert de andra åt och drack för fyrsiffrigt! 🙁 Men strongt av dig att överhuvudtaget gå med tycker jag! 🙂

 • Bim> Ja, det var lite dålig stil tycker jag! Det blev trots allt en mycket trevlig kväll och snart åker vi till Varberg så trevligheterna fortsätter 😉 Trevlig helg till dig och familjen! *Kram*

 • Ja, fy attans vad dyrt vatten! Du borde ha smugglat med dig en termos istället.. Trevlig helg!

 • Tobbe

  Tja läste nån av dina äldre inlägg från 2005 som handlade om dina problem med kontaktlinserna. Och ville berätta att idag var jag hos optikern för att prova linser för första gången, och att få in dem visst, inga större problem men att få ut dem sen, satt allvarligt i 20 minuter och slet och knyckla det gick inte… så snälla säg att jag inte är den enda idioten i världen som inte kan få ut ett par kontaktlinser ur ögat :)?

 • Tobbe> Ta’t lugnt, precis så där hade jag det i början men man lär sig. Nu är det sällan jag har problem för att inte säga aldrig. Någon gång kan det ta någon minut innan jag lyckas få tag i den ena eller andra linsrackaren men inte på långa vägar som första tiden. Lycka till!

 • Snurran> Ja, det är minsann på gränsen till katatsrofal dålig service. Jag hade inte sagt någon om jag hade kommit in mol allena på en restaurang och begärt att dom skulle röra ut min medhavda mat men i ett stort sällskap borde dom fattat att jag gått med för det sociala. trevlig helg till dig och familjen också! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>