Mycket, mycket försiktigt och långsamt

SPRANG JAG I MORSE 1,5 mil…


Och minsann gick det alldeles utmärkt. Tog en asfaltrunda i dag, en härlig tur in mot Varberg men ingen av de sträckor jag sprungit innan.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS JOGGINGPASS: 963 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 120

INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 timmar, 22 minuter och 57 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar, 23 minuter och 11 sekunder

När jag kom hem fick jag för mig att kontrollcykla sträckan så jag satte mätaren på cykeln och gav mig av. Men jag villade bort mig och kom inte alls samma väg så det gick inte att mäta 😉

Jag får helt enkelt lite på stegmätaren och det har ju visat sig stämma förut så…

Det blev i alla fall en cykeltur på 12 km och pulsmätaren var med…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS CYKELPASS: 223 varav 50 % fett

MEDELPULS DAGENS PASS: 117

INOM REKOMMENDERAD ZON: 28 minuter och 31 sekunder

TOTAL TID DAGENS PASS: 35 minuter och 4 sekunder

12 kommentarer tillMycket, mycket försiktigt och långsamt

 • Då har du fått motion så det räcker för hela nästa månad också! ;-D Du är verkligen duktig!

 • Bim

  Först jogga i två och en halv timme! Och sen cykla i en halv timme! Du är otrolig! Och jag som tyckte jag var duktig som promenerade i en timme i dag! ;-D

 • Ahnna

  Mmm jag har gått i affärer med en pigg 5åringar och en lagom pigg 16åring på stan, är det motion? Alla ville vi in i olika affärer. /ahnna

 • Snurran> Ja, fast det blev lite mer i kväll 😉 Men bara lite…

 • Bim> Du är duktig! Allt utom stillasittande är en prestation… *Kram*

 • Ahnna> DET är verkligen motion och prestation 😉

 • Ahnna

  Man tackar men det var bara ett nöje för det var två glada killar. Men motion för plånboken upp och ner i väskan och luftas i varje butik./Ahnna

 • Ojojoj, verkligen en prestation 🙂 Jag har iofs också motionerat en del då jag jobbat både igår och idag vilket innebär en hel del promenader + cykling och så har grannen o jag kommit igång med våra kvällspromenader igen. 🙂 Ca 1 timme o 10 minuter brukar promenaden ta…

 • Mimmi

  Hur har det gått med ryggvärken?

  Imorse, inne på min 5:e dag, svimmade jag, spydde upp den ”kära” persikodrycken en halvtimma efter åt, gick dubbelvikt av rygsmärta och blev helt enkelt så rädd at jag ringde maken, som fick köra sonen till dagis, medans en annan intog socker/saltdryck, och rostat bröd…

  Misstänkte gallan el. njurarna – ser att det tydigen skall stämma i din blogg – men är det så nyttigt då? Inte risk för biverkningar?

  Hoppas att jag skall få behålla ngt av de 4 kilos nedgång jag fick på dessa dagar, men det är väl stor risk att det bara var vätska de första dagarna – så uttorkad sm jag blev trors bälgande av vatten.

  Imponerad över din beslutsamhet, trodde jag hade den också, men blev helt enkelt rädd för att skada kroppen när det började göra så ont – man har ju bara två njurar liksom…

  /Mimmi

 • Mimmi> Ryggen, eller rättare sagt gallan, är bättre. Ont gör det då och då men jag är inte orolig längre eftesom jag från början trodde att det var ryggen. Jag har dock tillsatt Omega3-tabletter och det har nog hjälpt till. Finns att köpa i hälsokostaffäre och vissa speceriaffärer. Nu har jag mycket mindre känning av det.

 • Petra> Du är min idol! Så är det bara!

 • Ahnna> Det är ju rena styrketräningen 😉 Glada barn kan man bara inte få nog av! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>