Morgongympass

KLOCKAN RINGDE SOM VANLIGT


Men jag åkte inte i väg till jobbet som brukligt utan till gymmet. Woffegubben, den stackarn, skickade jag till bussen. Och regnade gjorde det!

På gymmet blev det 1 timma gång (5.5 km) och därefter 1 timma och 15 minuter styrketräning. Lite tufft var det så några vikter sänkte jag en aning bland annat på benövningarna. Nu har jag bestämt mig för vilodag i morgon, kanske blir det bara en promenad. Jag har nämligen lite ont i ryggslutet, precis där ändalykten slutar och en bit upp – har ingen aning varför men jag har ju varit ganska aktiv den här veckan så det kanske är förklaringen.

När den maskin tvätt jag just satt på är klar drar jag mig till jobbet och när vi slutar åker vi direkt till Varberg. Det ska bli lika skönt som vanligt trots att vädret inte är något att jubla över – i alla fall inte just nu. Det har i och för sig slutat regna och ser något ljusare men…

5 kommentarer tillMorgongympass

  • Bim

    Här i Stockholm så verkar det i alla fall bli soligt till helgen. Hoppas det blir det i Varberg också. *Kram*

  • Bim> Ja, nu är det mycket bättre. Helgen ska visst bli strålande 😉 Ha en trevlig helg! *Kram*

  • Ahnna

    Hoppas på solsken i Ulricehamn området också, har regnar det.

  • Hoppas ni får fint väder i helgen. Här har det varit fint idag och jag hoppas att det blir det i helgen också även om jag ska jobba fredag-måndag… (ja, fredagen har jag ju redan jobbat nu..)

  • Petra> Njae, lördagen började med regn men solen kom så småningom. Hoppas ni hade det bättre där söderut 😉 Även om man jobbar är det faktiskt trevligare att göra det i fint väder.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>