Bokslut maj 2007

EFTERSOM JAG ÄNDÅ ÄR I FARTEN så kommer här nu maj månads bokslut också…


Maj månads bokslut är en salig blandning av olika motionsformer. Alla tjänsteresor samt det faktum att helgerna tillbringas i Varberg har dock gjort att gymmet fått färre besök än normalt. Men förutom mina få gymbesök så handlar det om vandring, promenader, jogging och cykling. Det är väl bara på simfronten jag bör skämmas denna maj månad 2007…

På gymmet har jag bara varit 6 gånger och 9,5 timmar totalt. Uppvärmning, styrka och motion fördelat på följande: Uppvärmning 3 timmar, styrketräning 4 timmar samt motion 2,5 timmar. Uppvärmning samt motion på löpbandet har gett mig totalt 3,5 mil.

I simhallen inte en enda gång!!?

Mycket gångande kan man väl säga till mitt försvar, promenader i Stockholm, Getterön samt på Säröhus (när vi hade konferens) och två kortare lunchpromenader samt att inte glömma Vättlefjällsvandringen och Göteborgs Stavgång. Totalt 6,8 mil fördelat på 6 tillfällen. Om jag räknar ihop uteaktiviteter med gymmets uppvärmning- samt jogging på löpbander blir det totalt 10,3 mil som benen varit på språng 😉

Cykeln har faktiskt kommit ur malpåsen tack vare att vi tillbringar helgerna i Varberg samt Hisingen Runt då förstås. 10,5 mil på 7 timmar har det gett i statistiken 😉

Jogging har det blivit en del både i Stockholm och på Getterön. Sedan sprang vi ju Blodomloppet. Totalt 4,3 mil på 7 timmar.

Stegvis har jag nog den bästa månad hittills tror jag 512 954 steg men 59 700 av dem är omräknade från cykling så egentligen är det ”bara” 453254 ”riktiga” steg men det är inte illa det heller!

Sämre månader kan man nog hitta bland mina bokslut, t ex april!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>