Vilodag

MED ANDRA ORD ingen promenad efter jobbet i dag. Faktum är att jag inte tyckte mig ha tid eftersom jag jobbar med ett intensivt projekt för tillfället och satt med en tidplan när jag egentligen borde gått hem. Men å andra sidan tror jag inte benen grät några floder över den uteblivna promenaden heller. Dom är lite trötta i dag, benen alltså, efter gårdagens alla steg samt ett ganska hårt pass med benen på gymet i går kväll. Simningen var lite trög i morse så jag har kanske tagit i rejält?!

Men promenaden från simhallen till jobbet i morse blev i alla fall av så helt stilla har inte benen varit i dag i dag heller. På lunchen var jag dessutom ute på stan en sväng så det plockar ihop sig till slut även med dom korta sträckorna.

Sedan jag skaffade stegräknaren i våras har slutat åka hiss på jobbet och förflyttar mig således trappstegsvis. När någon kollega ser mig passera hissen undras det naturligtvis om jag inte ska med. Näpp, svarar jag. Har man stegräknare så har man och därmed får man ta sitt ansvar 😉 Just i dag vet jag inte hur många vändor jag haft via trapporna så några steg har jag fixat den vägen.

Dagens stegmäteri slutar på 12 355 så jag har i alla uppfyllt defaultkravet som är på 10 000!

Förresten kan jag meddela att denna dagbok uppdateras via bredbandet! Dock inte via den trådlösa tekniken – det får vi bara inte att fungera hur vi än bär oss åt. Och uppkoppling mot jobbet går inte heller…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>