Inte ett steg!

VARFÖR DÅ – JO, JAG GLÖMDE STEGRÄKNAREN hemma i morse och det var Woffes fel helt och hållet.

Varför då?

Jo, han var ledig i dag och jag fick åka ensam till jobbet och alltså vara min egen färdtjänstchaufför… Det säger sig självt att jag inte kan tänka på allt.

Jag simmade inte ens i morse utan jag hade ett resonemang med mig själv som gick ut på att det är bättre att jag kommer till jobbet tidigare så kan jag åka tidigare och hinna klippa mig där hemma vid. Vad jag inte visste då, när jag fattade mitt kloka beslut, var att jag hade ett möte inbokat mellan 15.00 och 16.00 och sedan nästa möte mellan 16.30 och 17.00. Inte en chans att hinna hem så att jag dessutom skulle hinna klippas innan 18.00.

Man kan ju bli stressad för mindre. Men det löser sig – det gör det alltid!

Jodå, jag hann hem och hann klippa mig – fråga mig inte hur fort jag körde från stan och inte hur lång tid det tog till Gråbo. Jag tänker ändå inte svara 😉

Men, jag vet att jag varit dålig att uppdatera och jag skyller på bredbandet och social verksamhet. Nu ska jag dock försöka komma i kapp om inte för någon annan så för min egen skull.

I lördags jobbade Woffe så efter gympasset på fredagkväll blev det tidig sänggång. Men vi tittade faktiskt först på en inspelad videofilm – inte illa om jag får säga det själv att vi lyckades hålla oss vakna hela filmen igenom.

Nåväl, på lördagmorgon skrällde klocktoken som vanligt (som om det vore en vanlig arbetsdag) för vi hade bestämt oss för att simma även om det var lördag. Så blev det också. Jag simmade tusingen vilket jag inte gjort på länge nu då jag prioriterar att hinna gå från Valhala till jobbet också.

På jobbet åt vi frukost tillsammans och jag jobbade bara en liten aning innan jag gick mot centralen för att ta spårvagnen ut till gammal kär bekant – Monica.

Jag stoppade hörlurarna från Ipoden i öronen, hade joggingskor och ett par slitna jeans på benen så jag var aldrig särskilt orolig att jag inte skulle smälta in på spårvagnen 😉

Hoppade av på Musikvägen med spårvagn 1 och traskade sedan till Basungatan för återträff med Monica. DET är längesedan vi sågs sist och jag såg verkligen fram emot detta! Woffegubben skulle sluta upp efter jobbet – vilket han också gjorde.

Men, vad jag inte visste var att hon, Monica, numera var inneboende hos Sigge…

1_sigge.jpg

Och visst, vi hade ju aldrig träffats innan så det är klart att han visade upp sig…

2_siggeigen.jpg

Men, som tur var fick jag en liten chans att träffa själva inneboenden oxå…

3_monica.jpg

Jodå, som vanligt blev det härlig lunch, hemmabakad kaka och därpå en underbar promenad i Ruddalen med underbara höstfärger. Vi hade dock så mycket att tala om så fast kameran låg i bakfickan hela tiden blev inte ett kort taget 😉

Fram på kvällnignen kom Woffeguben och vi blev bjudna på en helt fantastik middag, som vanligt skulle jag vilja påstå. Hon är en mästare vid spisen! Efter middag kaffe och kaka och vi pratade och pratade så iinte förrän midnatt fick vi ändan ur vagnen. På vägen hem läste jag klart boken om Bosse Bus för Woffe med undantag för sista sidorna som jag inte klarade för jag grät floder. Dessa sidor fick han läsa själv…

På söndagen var vi på gymet och sedan till Alingsås för att inköp av mat men innan dess en fika på café Storken…

4_fikastorken.jpg

Efter ett gympass kan väl inte Woffegubbens kaka skada 😉

Och i dag då så var Woffegubben ledig eftersom han jobbade i lördags. Därav fick jag åka till jobbet ensam…

I morgon kommer snickaren för att byta fönster så när jag kom hem vara det bara till att börja röja ut fönsterkarmar och plocka ner gardiner och annat…

Vardagsrummets alla orchidéer fick samsas om matsalsbordet…

5_orchideer.jpg

Soffan drog vi in mott mitten av rummet…

6_soffan.jpg

Vi röjde även kök och allrum. Här fick kökets och allrummets raringar samsas på köksbordet…

7_allrum.jpg

Lite tomt blir det utan gardiner – särskilt i det lilla, lilla köket…

8_tomt.jpg

Mådanens steg, varav sista dagens resultat blev noll, resuterade i 418 101 steg…

3 kommentarer tillInte ett steg!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>