En dag i raden

DET BLEV INGEN PROMENAD EFTER jobbet i dag då Woffegubben villen hem och hinna till frisören. Men vi tog en liten runda nu i kväll. En Hörnmosserunda och avslutning vid det nya 60+ området som nu är helt färdigbyggt och inflyttat. Det är verkligen fint där. Som en liten Bullerby…

Det var en skön om än något kylig promenad. Vädret är fortfarande smått fantastiskt för att befinna sig i oktober månad. Det var längesedan vi tog oss tid att gå en runda en vardagskväll. Vi var ute en timma och gick väl kring halvmilen skulle jag tro. Dagens steg hamnar på 16 946 så jag ska väl inte klaga 😉

Nu ska vi avsluta kvällen framför dumburken och det vet jag inte heller när så skedde sist. Vi ska se en film, som jag köpte för ett tag sedan, med titeln Öppna aldrig dörren till det förflutna. Baserad på John Irving’s Änka i ett år . Förhoppningsvis har vi inte sett den innan 😉

För övrigt har jag haft en bra dag på jobbet med spännande och givande möten och i morgon ska det kursas hela dagen. Det ska också bli spännande och förhoppningsvis givande.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>