Tidig avgång

VI STARTADE REDAN 05.30 vår resa mot Den Kungliga Huvudstaden. Fikade förstås efter vägen medhavd frukost…

1_Woffefika.jpg

Kaffe och macka smakar sällan så gott som utmed vägen på en trevlig rastplats…

2_gelafika.jpg

Redan innan 10.00 körde vi mot Kungens Kurva och handlade lite fikabröd och strax efter det blev det dagens andra fika hemma hos Stora Mönsterbarnet.

Nu har vi installerat oss på lägenhetshotellet och ska traska iväg för att handla lite frukostmat inför morgondagen. Sedan blir det bloggöl på Hirschenkeller klockan 15:00!

7 kommentarer tillTidig avgång

  • Men ååååååååå ni är så söta! 🙂

  • Hej Angela! Tack för ditt gratulerande! Synd att du inte kunde se fotografierna på lägenheten… Men du får väl kolla när du kommer hem igen! Vi är så lyckliga! Längtar verkligen till flytten! — Hoppas att du har en trevlig bloggölssund just nu! Och jag håller tummarna för dig i morgon på Tjejmilen! Jag tror att det kommer att gå jättebra för dig! Jag ser fram emot dina bloggar och fotografier! Stor varm hård kram från Britt-Marie! 🙂

  • Hoppas nu att du kan komma den 8 oktober. För bokmässan är 1 oktober. då ska jag till Göteborg.

  • Britt-Marie> Ja, jag kan riktigt känna er längtan. Så är det ju när det är något nytt på G men längtar sig fördärvad! Det var ju inte helt lättfångat heller 😉 jag menar en massa nervösa timmar innan allt går i lås. Jag kommer att våndas med dig under tiden det ska packas men samtidigt glädjas över att jag kan var med via blogen. Tack, någon dag ska jag väl komma i mål och nästa gång får du banne komma med på bloggträffen – det är jättekul! *Kram*

  • Chadie> Tack för en mycket trevlig eftermiddag/förkväll! Ja, jag ska kolla genast när kommer hem så att inget hinder finns och i så fall kommer jag som ett skott 😉 Skulle du få någon minut över i Göteborg under bokmässan kan vi kanske tjuvträna oss på ett glas pilsner?

  • Hallå där morsan! Försök inte boka in annat den 1 oktober! Då ska ni vara här och bära lådor! 😀

  • Anna> Du kan vara helt lugn – jag ska bära 😉 Nästa bloggträff blir helgen efter…*Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>