Sommar

I DAG BLEV DET SOMMAR så dags när man ska byta arbetsplats i morgon och börja på det ordinarie jobbet 😉

Men, det har varit och är ännu helt ortoligt varmt. Det surrades i det Müllerksa hemmet om att gå till gymet i dag men som tur var tystnade surret ganska fort 😉 Vi hade storknat om vi skulle styrketränat i dag!

Som min käre kollega alltid säger: När kvällen kommer får den late brått. Och det stämmer för precis så var det hos mig i dag. Jag fick äntligen tummen ur och fick sytt färdigt Stora Mönsterbarnets väggtyg som vi ska ha med oss upp till Stockholm nästa fredag. Det var gardiner av antalet fyra som skulle fållas också men det visade sig att det behövde jag inte för längden på dem var inte för långa som vi från början trodde.

Stryka stod på schemat men vem kan stå inomhus i denna ljuvliga sommardag?…

1_stryka.jpg

Under tiden jag strök så lät jag systemuppdatering gå på datorn. Den tog nämligen en kvart att starta upp! Tack för tipset Lilla Mönsterbarnet! Nu startar den som en raket.

Det gick bara inte att äta middag på altanen i dag – det var för varmt så det fick bli på framsidan av huset istället där det finns lite skugga att få frampå eftermiddagen…

2_matfram.jpg

Och snacka om goda grannar!! När vi precis hade avslutat middagen kommer vår kära granne med äppelkaka och vaniljsås. Det kallar jag grannar med klass. I förra veckan fick vi en helt underbar grönsakspaj…

3_lotta.jpg

Och nu har Woffegubben bäddat med raffsetet…undrar just varför!? Jo, just det ja, siden är ju svalare…

4_raffset.jpg

Som sagt, i dag är sista dagen på semestern *harkel* ärbetslägret menar jag förstås. I morgon börjar det ”vanliga” jobbet. Ska gå på kurs i hela första arbetsdagen men sedan blir det brådis ett par dagar eftersom jag har deadline på en del viktiga system kommande vecka. Min favoritkonsult, hos vår huvudleverantör, som är delaktig ska dessutom sluta så det blir till att ligga i för att hinna bli klara.

Nu tror jag bestämt det blir dumburken en stund innan sim- och gymväskan ska packas. Kanke, kanske blir det jogging första sju och en halvkilometaren i morgon bitti??

4 kommentarer tillSommar

  • Ahh men vad coolt, det fungerade på din dator också alltså!!! 🙂 Kanon ju!! Klematis var det jaa….. hehe…

  • Läckra sängkläder 😀 Du menar alltså att ni ska åka uppåt landet samma helg som jag?! Fast jag antar att ni åker ner igen samma dag som jag åker upp dvs på söndag. Kan man inte ses halvvägs o säga hej? Jag ska hälsa på mina gudbarn i Kungsör…det ligger änna på vägen…

  • Anna> Japp, nu går det mycket snabbare 😉

  • Lilla Mysan> Tjejmilen är på söndagen så jag har ju inte riktigt koll på när vi kommer att åka från Stockholm. Å andra sidan har dom väl bara kontrollerna ute första dan 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>