Sedan sist

HAR DET INTE HÄNT SÅ MYCKET – jag lufsar mest runt i trädgården och har det mysigt, klipper gräset och ansar lite här och där.

I Buddlejan (Fjärilsbusken) är det full aktivitet…

1_fjaril.jpg

Jag köpte några nya Clematiser för några veckor sedan för att ersätta de som dött i vintras. Bland annat blev det en Nelly Moser. Jag räknade inte med att den skulle hinna blomma redan i år eftersom jag satte den så sent – men det gör den…

2_nellymoser.jpg

En annan av mina skönheter på Clematisfronten blommar för andra gången i år. Jag har ingen aning om vad den heter men vacker är den…

3_blaklematis.jpg

”Vår” hantverare tittade förbi i går och inspekterade det vi vill att han ska spackla igen på framsidan av huset. Han lade pannan i djupa veck men jag tror att han grejar det för han hag ju gjort motsvarande på baksidan där vi satt igen en dörr och det blev perfekt. Ingen tid under nästa vecka för då var det fullt upp men efter det så ska det nog bli lite tid över för detta projekt. Efter det kan jag sedan måla framsidan av huset vilket innebär att ännu ett projekt kan avslutas.

Sedan Puslingarna åkte hem har det inte blivit något resultat på stegräknaren att skryta med så i går kväll bestämde vi oss för att gå en liten sväng. Jag tog med Woffegubben på en tur som Boris och jag brukar ta.

Sneddar genom skogen och passerar Kolerakyrkogården…

4_Kolera.jpg

Ljungen blommar redan…

5_ljung.jpg

När man kommer upp på höjden på ”minochborispromenaden” kan man blicka ut över Mjörn…

6_Mjornutsikt.jpg

Kommer du eller…

7_gela.jpg

Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att det är ett månlandskap, fast det är ju bara en sandgrop…

8_sandgrop.jpg

Nu ska vi dra i väg till gymet…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>