En vanlig måndag igen!

JAG JOGGADE MIN sjuochenhalva i morse. Woffegubben hämtade upp mig vid brandstationen som vanligt. Det gick väl skapligt bra med tanke på att jag inte joggat speciellt mycket senaste månaden men det gjorde lite ont i högerknäet av någon anledning.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 458 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 128.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma och 50 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 2 minuter och 24 sekunder.

Full fart mot simhallen som vi inte besökt en enda gång under arbetslägertiden (läs semestern). Det blev dock bara 400 meter för min del för knäet gjorde väldigt ont när jag simmade så jag gick i barnbassängen och strechade lite istället.

Jag har varit på kurs hela dagen och inte hunnit ta mig an allt som väntar men det kommer ju en dag i morgon också.

Efter jobbet blev det gymet – det var pestigt varmt men vi lyckades värma upp på löpbandet i 15 minuter, 1 timma styrka och sedan strech som avslutning.

Stegräknaren börjar trivas igen 😉 Joggingturen i morse gav över 10 000 steg bara den och sammanräknat med dagens övriga steg så slutar det på 22914…det var länge sedan jag hade ett dagsresultat likt detta 😉

Ja, mer än så här blir det inte i dag!

4 kommentarer tillEn vanlig måndag igen!

 • Jogging OCH simning OCH gymmet OCH jobbet! Hur orkar du!? *Kram*

 • Britt-Marie> Ja, men så fick jag träningsverk oxå – till och med i magen…vågade inte ens fisa på hela dagen i går 😉 *Kram*

 • Hej Angela!

  Stort TACK för grattiset till Borzko på födelsedagen!

  Ett ännu STÖRRE TACK för att du håller tummarna för oss med nya lägenheten!

  Och en JÄTTESTOR KRAM till dig!

  Kram från Britt-Marie.

  P.S: Har du vågat fisa i dag då!? D.S.

 • Britt-Marie> Ja, nu har jag vilat både i går och i dag från all träning så nu känns det som om jag skulle våga igen 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>