Efter lunch

SOM BESTOD AV PYTTIPANNA MED STEKT ÄGG tror jag luften gick ur oss båda som en riktig punka på ett cykeldäck 😉 Dagen startade med att Woffe småfixade lite med avslutet på gaveln samt monterade fast värmeavkännaren (eller vad det nu heter) på väggen igen. Den blev bortskruvad när jag skulle måla fasaden.

1_smaplock.jpg

Jag gick och skrotade i trädgården med att så i fläckvis med gräs på ställen där jag dödat ogräs i gräsmattan på både fram- och baksida.

Efter lunch svimmade Woffe av i soffan och jag satt en stund vid datorn men fann efter en stund att så här blir ju inte toorna avsvabbade och ingen tvätt tvättad heller. Så jag tog mig i kragen och satte igång med det.

När Woffe vaknade upp från svimmningsläget började han förbereda allt som ska köras till tippen i morgon bitti. Det blev en hel del gammal skit från vinden som dök upp på parkeringen där vi samlar högen och jag hjälpte till genom att klippa lite buskar och träd.

Mellan tvätt, upphängning på vindan och avsvabbnig av toaletterna så skrotade jag mest i trädgården hela eftermiddagen.

Till slut gav vi upp för att inta dagen middag som blev wookade grönsaker…

2_wokat.jpg

och panerad fisk tillagad i ugnen…

3_fisk.jpg

samt…

4_potatis.jpg

och…

5_sas.jpg

Kvällen, åtminstone det som var kvar efter middagen, var tänkt att tillbringas vid dumburken – vilket också gjordes. Det var bara det att nu var det min tur att svimma och Woffe såg Molin-filmen. Nu har jag precis vaknat upp för att gå och lägga mig.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>