Syndens naste…..och Nytt ar!

…har vi besokt i dag, det vill saga Patong. Nagot mer harligt och omoraliskt an detta tror jag inte finns. Forsaljarna avloste varandra i en strid strom pa stranden och jag tror minsann att man kunde kopt vad som helst dar!

Anledningen till att vi akte hit var ju givetvis for att man inte kan vara i Phuket tva veckor och missa Patong men aven for att Woffe sa garna vile hyra en catamaran och fa segla lite. Och det var ju da mojligt dar. Han var riktigt bra pa det fast det var lange sedan han seglade sist och dartill en catamaran som han aldrig seglat forut.

Nar vi kande oss klara pa stranden blev det shopping…jag sager bara det! Det ar nog enklare att namna det som inte gar att hitta i dessa shoppingcenter…gata upp och gata ner! Man kan sakert bli kopgalen!

Vi tog oss till Patong med en tuktuk sa det blev en tuktuk hem ocksa. Det kostade oss 200 bath per resa, ca 80 kronor tur o retur.

Da vi kom hem var det bara att kasta sig i duschen, vi har minst 35 grader varmt i dag om inte mer. Det gar inte att se for termometern har smalt 😉

Naja, efter duschen var det meningen att vi skulle sankt ngra bars pa var favoritkrog, som ligger i en gatukorsning och det man inte ser dar ar inte vart att se! Men vart stambord var upptaget sa vi gick till ett annat place och det var minst lika bra. Sedan at vi pa Harrys for andra gangen nu – men dom har jattegod mat!

I dag blir det tidig sanggang for i morgon bittida, 08.30, bar det av till Phi Phi Island. Man kan inte vara i Thailand utan att besoka denna ljuvliga o har jag forstatt sa nu blir det sa.

Sa var det da gardagen som jag inte kunde skriva om i gar for da var det Thailandsk nyarsafton och allt var stangt sa inte ens internetcafet fanns tillgangligt.

Jag tog en promenad pa stranden efter frukost ensam. Tyckte inte det var nagon ide att fraga Woffe ens for han blev helt fantastiskt sur redan dagen innan da han blev drankt med kallt vatten. Jag tankte att jag skulle ga till stranden tog slut och med facit i hans sa ska jag aldrig gora det mer…i alla fall inte med bara axlar. Jag som trodde att jag redan hardat mina axlar! Det tog 45 minuter en vag och alltsa 45 minuter hem igen…..Nere vid stranden var det ingen som drankte en men sa fort man narmade sig gatan sa var det kort. Eftersom det ar sa varmt sa ar det inte hela varlden – bara skont faktiskt men man kippar lite efter andan da kroppstempraturen formodligen ligger runt kokpunkt och man far en hink iskallt vatten over sig.

Det blev poolen under eftermiddagen och det var fullt os aven dar men vattensprutande smaungar och vuxna. Man slangde i barpersonalen (det ligger en bar mitt i poolen) i poolen utan nagra som helst skrupler. Thailandarna bara ler och ler och blir aldrig nagonsin arga. Som sur vasterlanning fattar man knappt detta!

Pa kvallen var vi pa en helt underbar nyarsrevy pa vart hotell med mat och upptradande. Som allt annat sa finns det knappt ord for vad dessa manniskor orkar prestera i denna varme.

Jag vill inte ka hem mer nagonsin!!!!

9 kommentarer tillSyndens naste…..och Nytt ar!