Packa din kappsäck

Dagen började en aning snett med en trafikstockning inne i stan så vi inte hanna simma i morse…. bubblade lite i bubbelpoolen och sedan blev det bara dusch innan det var dags att dra i väg till jobbet.

Nåja, vi får ta igen det i morgon!

I kväll har vi packat lite inför morgondagens resa till Varberg där vi har för avsikt att fira Valborg och 1:a maj och då med förhoppning om bättre väder än vad det är nu.

Vi får se hur det blir med den saken – det ser inte särskilt ljust ut.

För att piggas upp en gnutta trots regn och rusk tog jag i går några bilder av trädgården. Rosenmandeln som står i full blom och krokusarna som är så charmiga. Hängsälgarna fick vara med också som blommar med små hartassar och är riktigt gulliga.

rosenmandel2.jpgkrokuslamm.jpghangsalg.jpg

Comments are closed.