Moppat omkring

I dag har vi moppat omkring nastan hela dagen. Det var sa himla kul sa vi hyrde mopparna for resten av veckan, dvs till och med sondag.

Vi har varit pa manga stallen dit vi aldrig hade kommit om det inte var for mopparna. Vi hittade bland annat en orkideodling dar vi var inne och tittade och tog massor av foton. Helt fantastiskt! Dom hade aven en massa faglar av varierande art och hons med pals!!!?

Jag kopte med mig orkideer pa flaska…alltsa utan rotter som man kan odla fardigt hemma. Man far namligen inte ta hem nagra orkideer med rot.

Darifran for vi vidare till en utsiktsplats som var otrolig. Man kunde ata middag dar pa en mysig restaurang men det sa vi att vi vantar med tills barnen ar med. Det sade vi aven i gar da vi passerade ett stalle dar man kunde fa uppleva elefanttrecking.

Nar vi moppat klart for dagen sa gick vi till vart mysiga horne dar man kan sitta i timmar och bara titta. Tvars over gatan finns det en tom tomt dar det statt ett hus nagon gang, kanske har det brunnit ner eller sa, men pa denna tomt som da bestar av ett golv med kakelplattor bor en liten hundfamilj bestaende av mamma hund, pappa hund och sa en liten valp. Det ar helt underbart att fa sitta och betrackta denna familj. I bland kommer det besok, en annan vildhund, och dom tas emot med karlek och svansviftning. Vi ska ga dit i morgon igen och ha med kameran for detta maste vi bara visa Anna – och sedan nar vi aket hit allihop kan hon och dom andra fa se familjen i verklighet.

I dag nar vi satt och betraktade dem sa stack mamma hund i vag en runda och kom tillbaka med ett kottben till den lille. Sjalv at hon inget. Nar han sedan var klar var han lekfull som bara den och mamman fick utsta en hel del.

Nar vi gick darifran lekte hen med fallfrukt….for det val alla att fallfrukt i Thailand ar kokosnotter 😉

Efter dagboken nu sa ska vi hitta nagot mysigt stalle att ata middag pa.

2 kommentarer tillMoppat omkring