Kata Beach

Besokte vi i dag. En mycket mindre strand men mycket fin. Woffe ville segla och vi hade hort att det fanns batar till uthyrning dar. Tyvarr var det bara for hotellets gaster, hotellet som ligger alldeles i narheten av stranden.

Naja, vi promenerade dit och hem igen och sakert 50 tuktukforare undrade nog i sitt stilla sinne om vi var vrickade!

Pa kvallen gick mot helt motsatta hallet och hamnade pa en marknad som salde allt mellan himmel och jord. Det ar forenat med stor risk att ga ut overhuvud taget i dag och i morgon eftersom Thailandarna enligt gammal tradition firar nyar nu och det ska firas med att spruta vatten pa alla. Woffe fick sig en riktig blota pa vagen hem fran Kata Beach och blev pa makta daligt humor.

Det blixtrar pa himmelen nu ikvall och man vantar pa lite avsvalkande regn men det kommer inget sa vi far nog noja oss med luftkonditioneringen pa rummet.

Vi har atit en god middag pa en mycket fin restaurang i kvall men som jag sagt forut sa spelar det ingen som helst roll vad smaken betraffar om du ater i ett platskjul eller en riktigt tjusig restaurang det smakar himmelskt!

Vi har bokat nagra utflykter till nasta vecka som vi ser fram emot.

8 kommentarer tillKata Beach