60 dagar

Kvar och jag har haft mardrömmar hela natten om vår förestående resa, är inte det märkligt så säg?

Först drömde jag att vi tog oss till Alingsås för att där hoppa på båten som skulle ta oss till Thailand (?????)

Allt var frid och fröjd och vi fick våra nycklar till hytterna, Steffanie och Anna fick en och jag och Woffe fick en annan nyckel till vår hytt.

Vi gick tillsammans barnen och jag för att leta reda på våra hytter och Steffanie och Annas låg på plan 2 och våran på plan 3. Woffe skulle förstås titta på utsikten under tiden.

Nu var det bara det att till plan 3 kunde man inte komma så jag sade: Ha, detta fixar jag….Gick så av båten och gick iväg för att ta mig ombord där bilarna körde in.

Det såg ut att vara närmare än vad det i själva verket var att nå bilinfarten, visade sig vara tre kilometer bort att gå så jag blev först orolig att jag inte skulle hinna. Men när jag kom fram till bildäcket så höll dom fortfarande på att dirigera in dom bilburna passagerarna. Phuuussst!

Nu går jag fram till den personal som lotsar ombord alla fordon och säger att jag är resenär men jag har ingen biljett med mig för den har min make och han är redan ombord eftersom vi gick in där passagerare utan bil går…

Dom tittade på mig och såg ut som dom ville fråga om jag tror på tomten oxå.

Jag sade att det måste ni väl ändå kunna kolla i passagerarlistan och det såg dom inte ut som om dom hade varken lust eller tid till.

Nåväl, jag vet inte riktigt hur det gick till men drömmen fortsatte med att vi äntligen var framme och hade anlänt till hotellet. DÅ upptäcker jag att vår resväska är tom!!!

Jag hade alltså glömt att packa!

Då vaknade jag och klockan visade på 02.00 – låg vaken en timme ungefär innan jag somnade om och så vitt jag kan erinra mig hade jag inga drömmar efter detta drama.

Det skulle vara roligt att få en drömtydare att analysera denna dröm! För Alingsås har en insjö som heter Mjörn och ligger inte i närheten av något hav. Det skulle vara ganska intressant att få reda på hur vi genom denna insjö sedan skulle komma vidare ut på något av de sju världshaven för att slutligen nå Thailand. Dessutom ska tillaggas att hela resan är på två veckor =)

Livet eller rättare sagt drömmarna är märkliga i bland – det kan man lätt konstatera!

Comments are closed.