Grinig och har uruselt humör

Trots att det varit en underbart fin dag med strålande sol och kraftig blåst.

Jag började dagen med att kratta löv, krattade och krattade förmodligen samma löv hela tiden då det blåste så det stod det härliga till =)

Röjde undan lite växter som blev ledssna då vintern kom i förra veckan och samtidigt tvättade jag ett par maskiner tvätt som sedemera, när jag kom in, skulle torkas i tumlaren som gjort mig vansinnig sista tiden. När jag startar den så går den cirka en kvart sedan löser automatsäkringen ut och allt stannar. Låter den därpå kallna och trycker in säkringen igen …start och allt är frid och fröjd en HEL kvart!

Jaha, till slut tröttnar jag på automatsäkringen och skiter i hela tvätten.

Börjar med gardinerna jag ska sy till allrum och kök. Klipper ut alla längder samt till paradhanduken och borsduken men jag har tappat all inspiration så jag vräker in tyget samt allt redan utklippt i syrummet och där får det ligga tills jag blir på bättre humör – därmed basta!

Då kommer karlen i huset hem – det är väl tur att det finns en karl i huset!

Han hänger upp två hela maskiner på linor i ett utrymme som är ungefär som en skokartong, storlek 44.

Nä, det ska bli skönt att tillbringa dagen på jobbet i morgon!

Comments are closed.